İMKB Okulu İçin Kermes Kuruldu

İMKB Okulu İçin Kermes Kuruldu
SİNEM KARAKAYA- Muğla’nın Menteşe İlçesi’ne bağlı İMKB Ortaokulu için kermes düzenlendi. Menteşe Perşembe Pazarı girişinde kurulan ve okul aile...

SİNEM KARAKAYA- Muğla’nın Menteşe İlçesi’ne bağlı İMKB Ortaokulu için kermes düzenlendi. Menteşe Perşembe Pazarı girişinde kurulan ve okul aile birliğinin düzenlediği gıda kermesinde yöresel ürünlerin yanı sıra öğrenci velileri tarafından yapılan keşkek stantlarda yer aldı. İMKB Ortaokulu için düzenlenen kermesin geliriyle okulun eksiklikleri, spor için etkinlikleri için malzemeler ve öğrencilerin kullanabileceği araç gereçlerin alınması için kullanılacak.

İMKB Okulu İçin Kermes Kuruldu

Okul yararına düzenlenen kermese Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’te katılarak okula destek olmak için alışveriş yaptı.

Kermesin okul yararına düzenlendiğini belirten Okul Aile Birliği Başkanı Arzu Senem Daymaz; “Çocuklarımız için okul aile birliği adına kermes organize ettik. Tezgâhlarda yer alan ürünleri velilerimiz kendi imkânlarıyla yaptı. İçli köfte, mantı, keşkek, tavuklu pilav, kekler, sarmalar ve kısırlar her şey mevcut. Çocuklarımıza daha çok spor etkinlikleri için katkıda bulunmak istiyoruz. Okula spor salonu yaptırmayı düşünüyoruz. Okulumuza ufak tefek faydamız olsun istiyoruz. Menteşe Belediye Başkanımız Bahattin Gümüş’te bize destek olmak için aramızdaydı. Kendisine çok teşekkür ederiz.” Şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1078 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.