İNCE’DEN MUĞLA’DA TARİHİ MİTİNG

İNCE’DEN MUĞLA’DA  TARİHİ MİTİNG
MUSTAFA İNCİ-CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’de Muğla’da tarihi bir miting düzenledi. On binlerce kişinin katıldığı mitingde Muharrem İnce “ Cumhurbaşkanı seçildikten bir ay sonra Göcek Tüneli ücretsiz olacak....

MUSTAFA İNCİ-CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’de Muğla’da tarihi bir miting düzenledi. On binlerce kişinin katıldığı mitingde Muharrem İnce “ Cumhurbaşkanı seçildikten bir ay sonra Göcek Tüneli ücretsiz olacak. İnce “38 günde 86 miting yaptım. Açıklıyorum bu güne kadar düzenlenen mitinglerin içinde Muğla bir numara oldu.  Ama daha 35 civarında miting var güvenmeyin bir kere ‘Büyük İstanbul Mitingi’ var son günü. Sizi geçerse kızmazsınız değil mi” dedi.

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Muğla'da halka hitap etti. Marmaris'te yapımı devam eden 300 odalı yazlık sarayla ilgili, "Muğla'dan bir söz daha vereyim. Recep Erdoğan bugünden itibaren meydanlarda yalan söylemezse kışın eski Cumhurbaşkanlarına bir hafta ona da verebilirim sarayı. Kışın ama yazın vermem. Bir şartla vereceğim eski Cumhurbaşkanlarına. Bugünden itibaren yalan söylemesin ve kışın bir hafta başka yok. Duydunuz mu Muğlalılar?" diye konuştu.

Muharrem İnce “Buraya Kayseri’den geliyorum. Hani para yatırıyorsunuz ya o paraları işte buralara harcıyoruz yatırıyoruz. Uçak kiralıyoruz. Benim rakibimde para çok hazinenin anahtarı onda. Örtülü ödenek, devletin uçakları çok. Ama biz sizin yatırdığınız paralarla yoksa Kayseri’den Muğla’ya nasıl yetişeyim. Tarifeli uçakla olmaz. Helal ediyor musunuz. 54 yaşındayım Ramazan Bayramı’nda babamın evinden başka hiçbir yerde kalmadım. Hiç tatile gitmedim. Bayram sabahı babamın evinde uyandım. Bu seferde böyle yapacağım” dedi.

Bizde ayrımcılık yok

İnce “CHP Cumhurbaşkanı Adayı İnce “Diyorum ki ayrımcılık yok.  Ak Partili kardeşim, ülkücü kardeşim, İYİ Partili kardeşim, HDP’li kardeşim, Saadet Partili kardeşim. Herkesi 81 milyonu barıştırmaya çalışıyorum. Ben barış ve huzur diyorum. Bir de kavga eden bir adam var. Bu gün demiş ki ‘İstihbarata sordum Diyarbakır Muharrem İnce’nin mitingine gidenler HDP’li idi demiş. Bir,  Erdoğan bu devletin istihbaratı ne zamandır beri miting alanlarını kontrol ediyor. Bu devletin istihbaratına görev ver de bomba patlatanları yakalasınlar mitinglerle uğraşma. İki, Sen kim istihbarat kim.  Sen darbeyi eniştenden öğrenmiş adamsın eniştenden” dedi.

Bak bakalım Muğla’da kaç bin kişi var

Muharrem İnce “ Sen o MİT’in başındaki adamı değiştir bence. O sana yalan söylüyor. Bak açıklıyorum Diyarbakır mitinginde meydanda Ak Partili kardeşlerim vardı sana yalan söylemişler. Allah aşkına bu devleti 16 senedir nasıl yönetti doğrusu şaşırıyorum. Yazıklar olsun böyle bir bilgi verdiyse o istihbarata. Siz bu işle mi uğraşıyorsunuz? PKK, IŞİD, FETÖ’cüler kol geziyor bu memlekette. Sizin işiniz Muharrem İnce mitingi mi? Bak istiyorsanız uzaydan bir bakın da sayın 100 bin mi, 200 bin mi bilmiyorum artık kaç kişi” dedi.

Göcek Tüneli ücretsiz olacak

Maharrem İnce “Muğla bir ay içinde yemin ederim. O Göcek Tüneli’nden para alınmayacak. Öyle parayla tünel yok. Burada üniversite öğrencilerinin yurtlarda çok zahmet çektiklerini biliyorum. Size söz veriyorum iki yıl içinde hiçbir öğrenciyi tarikat yurtlarına esir etmeyeceğim. Rahmetli Özal burada gecekondu gibi ufak bir yazlık yapmıştı kıyameti koparmıştı Türkiye.  Geldi Recep Bey burayı yıktı 300 odalı yazlık yaptı. 50 bin ağaç kesti birde duvar ördü duvar. O koltuğa oturduğum da önce o duvarı hemen kaldıracağız. O 50 bin ağacı hemen ekeceğiz. Sarayı da engellilere vereceğim” dedi.

Bu haber toplam 4169 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.