İnstagram Spor Okulu ilgi görüyor

İnstagram Spor Okulu ilgi görüyor
İnstagram Spor Okulu’nun ikinci gününde gençler ve çocuklar birlikte online olarak spor yapmaya devam etti. Gençlik ve Spor Muğla İl Müdürü Ömer İlman,...

İnstagram Spor Okulu’nun ikinci gününde gençler ve çocuklar birlikte online olarak spor yapmaya devam etti. Gençlik ve Spor Muğla İl Müdürü Ömer İlman, yapılan canlı yayına katılarak gençlere “Spordan ve eğitimden uzak kalmanızı istemiyoruz” dedi.

Coronavirüs tehlikesi nedeni ile evlerinden çıkamayan gençlerin ve çocukların spordan uzaklaşmamaları için Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından İnstagram Spor okulu projesi başlatıldı. Geçen hafta başlayan İnstagram Spor Okulu’nun ikinci gününde gençler ve çocuklar birlikte online olarak spor yapmaya devam ediyor.

Canlı yayına katılan Gençlik ve Spor Muğla İl Müdürü Ömer İlman, gençlere hitaben yaptığı konuşmada, “Bu zorlu süreçte evde kalan çocuklarımızın ve gençlerimizin spordan uzaklaşmamalarını, düzenli ve planlı bir şekilde egzersizlerle formda kalmalarını hedefledik. Bu anlamda en zor dönemlerde bile sporun hayatımızdaki önemine vurgu yapmak istedik. Tüm dünyayı tehdit eden Covid-19 virüsüne karşı ülkemizde çok önemli tedbirler alındı. Biz de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak spor tesislerimizde, yurtlarımızda ve gençlik merkezlerimizde ilaçlama ve dezenfekte işlemlerini yaptık. Spor ve eğitim faaliyetlerinin ertelenmesiyle birlikte çocuklarımızın ve gençlerimizin virüs tehlikesinden korunmaları için evde kalmalarını ısrarla istiyoruz. Spor her zaman ve her yerde yapılabilir anlayışıyla evlerinde spor yapmalarını teşvik etmek ve yardımcı olmak amacıyla bu programı geliştirdik. Geri dönüşler ve İnstagram Spor Okulu’na katılım ne kadar haklı olduğumuzu bize gösterdi. Bu programı okullar başlayıncaya kadar geliştirerek devam ettirmek istiyoruz. Bu vesile ile tüm gençlerimizi ve çocuklarımızı İnstagram Spor Okulumuza katılmaya davet ediyorum; ayrıca koruma tedbirlerine dikkatle uymalarını istiyorum. Ayrıca İnstagram Spor Okulu projesinde emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

İlgili Haberler
Bu haber toplam 585 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.