İRANLI GAZETECİLERDEN BAŞKAN KOCADON’A ZİYARET

İRANLI GAZETECİLERDEN BAŞKAN KOCADON’A ZİYARET
İran'dan Bodrum'a gelen gazeteciler Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etti.Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete İran'ın Doğu Azerbaycan...

İran'dan Bodrum'a gelen gazeteciler Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete İran'ın Doğu Azerbaycan Eyaleti'nden gelen basın mensubu Mohammad Reza Aiazi ile Hossein Ghorbani'nin yanı sıra Prado Tour Sehayat Acentesi Genel Müdürü Ufuk Şimşek ve BOTAV Genel Sekreteri Cemil Bayraktar katıldı. Son gülerde direk uçuşlar ile İranlı turistlerin Bodrum'a gelmesinin ardından Bodrum'u yakından tanımak amacıyla Doğu Azerbaycan'dan ilçeye geldiklerini söyleyen gazeteciler, Başkan Kocadon'a Bodrum'u sordular.

Bodrum'un kendi şehirlerinde daha iyi tanıtılması için neler yapılacağı konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını ifade eden Arya News Doğu Azerbaycan Sorumlusu Mohammad Reza Aiazi ayrıca ilk defa geldikleri Bodrum'u; tanrının bir lütfu olarak gördüklerini, Bodrum’un eşsiz güzelliklere sahip bir yer olduğunu belirtti. Doğal zenginliklere ve sıcakkanlı misafirperver insanlara sahip olan Bodrum'un mutlaka görülmesi gerektiğini de ekleyen Aiazi, Bodrum'un ülkelerinde tanıtımı için işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

Haber fotoğrafçısı olarak Tebriz'de görev yaptığını belirten Hossein Ghorbani ise Bodrum'da birbirinden güzel ve özel yüzlerce fotoğraf çektiğini belirterek çekilen fotoğrafların Bodrum'un tanıtımı için en iyi şekilde kullanılacağını söyledi. Ghorbani ayrıca Doğu Azerbaycanlı hemşerilerine de Bodrum'u ziyaret etmelerini önerdi.

MEHMET KOCADON : “İRAN BİZİM İÇİN YENİ BİR KAPI”

İran'dan Bodrum'a başlayan direk uçuşlardan dolayı Bodrumlu turizmcilerin çok mutlu olduğunu, İranlı turistlerin Bodrum'a gelmesiyle turizmde yeni bir sayfa açıldığını belirten Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “İran'dan kalkan uçakların direk Bodrum'a inmesi bizleri çok mutlu etti. İran, Bodrum turizmi için yeni bir kapı oldu. İran ile birlikte bizim için yeni bir sayfa açıldı. İranlı turistler Bodrum'a ayrı bir canlılık getirdi. Biz yöneticiler de bu canlılığı korumak ve artırmak zorundayız. Doğu Azerbaycan'dan Bodrum'a gelen ve bölgemizin İran'da tanıtımı için çalışan ve beni ziyaret eden yabancı basın mensubu misafirlerimize teşekkür ederim.” dedi.

MEHMET KOCADON: "BODRUM TANITIM PROGRAMIMIZA DOĞU AZERBAYCAN'I DA DAHİL EDECEĞİZ”

Bodrum'un yurt dışı tanıtımları için yapılan programa Doğu Azerbaycan'ı da ekleyeceklerini söyleyen Başkan Kocadon; “İran'dan Bodrum'a gelebilecek zengin turistlerle ilgili ciddi bir potansiyel var. Bodrum Tanıtma Vakfı olarak Doğu Azerbaycan'daki yetkililer ile iletişime geçerek önümüzdeki aylarda Tebriz'de bir tanıtım programı planlamaya şimdiden başlayacağız. Bodrum'a batı ülkelerin yanı sıra doğu ülkelerin de ilgisi giderek artmaya başladı. Artan bu ilgi Bodrum turizmi için çok önemli bir gelişme” dedi.

Bu haber toplam 509 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.