İş adamının çıplak görüntülerini çektiler

İş adamının çıplak görüntülerini çektiler
Muğla’nın Milas ilçesinde tanınmış bir iş adamının çıplak görüntülerini çeken ve daha sonra şantaj yapan 5’i üniversite öğrencisi toplam 9...

Muğla’nın Milas ilçesinde tanınmış bir iş adamının çıplak görüntülerini çeken ve daha sonra şantaj yapan 5’i üniversite öğrencisi toplam 9 kişi jandarmanın düzenlediği operasyonla yakalandı.

200 bin lira istediler

İlginç olay Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Avşar Köyü yakınlarında meydana geldi. Aralarında üniversite öğrencilerininde bulunduğu 9 kişilik şebeke Milas’ın tanınmış bir iş adamına mesaj çekerek Avşar Köyü yol kavşağında buluşmak istediğini söyledi. Tanınmış iş adamı arabasıyla yol kavşağına gittiğinde 3’ü kadın 9 kişinin darbına maruz kaldı. İş adamını çırıl çıplak soyan 9 kişi iş adamının görüntülerini çekti. Daha sonra kendisinden 200 bin lira para istediler.

Jandarmadan yardım istedi

Milas’lı iş adamı yaşadığı olayın ardından jandarmaya giderek yardım istedi. İsmi açıklanmayan Milas’ın tanınmış işadamı “bir kadın cep telefonuma mesaj çekerek Avşar köyü yolunda buluşmak istediğini söyledi. Yol kavşağına gittiğimde burada bulunan kişiler beni darp etti. Silah zoruyla soydular. Çıplak görüntülerimi çektiler. Benden 200 bin lira para istediler” diyerek şikayetçi oldu.

Teknik takip yapıldı

Jandarma ekipleri iş adamının telefonuna gelen mesajdan iş adamına şantaj yapan kişilerin telefonunu teknik takibe aldı. Jandarma ekipleri teknik takibin sonunda operasyon için düğmeye bastı. Muğla İl jandarma Alay Komutanlığı ekipleri 12 ayrı noktaya eş zamanlı operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda 3’ü kadın 5’i Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğrencisi olan Ö.İ, C.K, B.B, C.B, F.A, M.V.A, B.A, H.K. ve P.D. olmak üzere toplam 9 kişiyi gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramada olayda kullanılan1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet bıçak ve flash bellek içerisinde iş adamına ait görüntüler de ele geçirildi. Jandarmada ifadeleri alınan 9 kişi mahkemeye sevk edildi.

Bu haber toplam 565 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.