İşbirliği protokolü imzalandı

İşbirliği protokolü imzalandı
Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na kayıtları 20 yıl ve üzerinde olan kahvehanelere ahşap masa ve sandalye tedarik edilmesi için, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez...

Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na kayıtları 20 yıl ve üzerinde olan kahvehanelere ahşap masa ve sandalye tedarik edilmesi için, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Protokol kapsamında ilk olarak pilot bölge seçilen Mumcular’ın 14 mahallesinde yer alan 38 kahvehaneye 976 adet ahşap mavi sandalyenin alınması, hali hazırda kullanıldığı tespit edilen 302 sandalye ve 20 masanın maviye boyanması hedeflendi.

Bodrum'un gelenekleriyle, kültürüyle, kendine has yaşam tarzı ve insanıyla Türkiye'nin göz bebeği olduğunu belirten Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon “Bodrum bugün sahip olduğu tüm kazanımlarını, bu saydıklarımıza borçludur. Onları korumak ve geleceğe taşımak bizlerin temel vazifelerinden biridir. Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile yapmış olduğumuz protokolle, Bodrum mavisine sahip ahşap masa ve sandalyelerimizi, yeniden kahvehanelerimiz le ve insanımızla buluşturmayı amaçladık. Böylece çevreye zararı olan plastik kullanımını azaltarak, görsel kirliliğin önüne geçmek, geleneksel masa ve sandalyemizin yeniden kullanılmasının yaygınlaşmasını istiyoruz. Pilot bölge olarak yaklaşık 15.000 nüfuslu Mumcular bölgemizi seçtik. Bu proje zaman içerisinde tüm Bodrum yarımadasında uygulanır hale gelecektir. Projede katkısı ve emeği olan herkese teşekkür ederim.” dedi.

Bu haber toplam 656 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.