İşgaliye Parası 1 Lira

İşgaliye Parası 1 Lira
Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, beraberindeki Başkan Yardımcısı Mehmet Güven ile birlikte üretici pazarını ziyaret ederek,bölge üreticileri...

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, beraberindeki Başkan Yardımcısı Mehmet Güven ile birlikte üretici pazarını ziyaret ederek,bölge üreticileri ve vatandaşlarla buluştu.Ziyarette üreticilere bol kazançlar dileğinde bulunan Başkan Gümüş, üreticiler ve vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini değerlendirdi.

Göreve başladıkları ilk andan itibaren hayata geçirdikleri ‘Kırsal Kalkınma’ Projesi ile bölge üreticilerine destek verdiklerini ifade eden Başkan Gümüş, “Üreticilerimize ürünü üretmeye başladıkları andan, ürünün satışı anına kadar destek vermeye devam ediyoruz. Bu bağlamda oluşturduğumuz üretici pazarımızda yönetmelik gereği sembolik olarak stantlardan 1 TL’lik gibi bir ücret alıyoruz. Burada önemli olan bölge üreticimizi desteklemek ve üreticilerimizin doğal ürünlerini halkla buluşturmaktır. Bizler her zaman halkımızla iç içe bir yönetim oluşturduk. Göreve geldiğimiz günden bu yana halkımızdan hiç kopmadık, kapılarımızı hiç kapatmadık. Her zaman şeffaf ve ulaşılabilir yönetim anlayışını benimsedik. Sık sık halkımız ile bir araya geliyor, istek ve taleplerini alıyor ve değerlendiriyoruz.” diye konuştu.

Bu haber toplam 695 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.