İSKELEYE DEV ATATÜRK POSTERİ

İSKELEYE DEV ATATÜRK POSTERİ
Fethiye İskelesinin Mahkeme kararıyla Büyükşehir Belediyesine geçmesinin ardından Fethiye Belediyesinin afişli protestosuna karşılık Muğla Büyükşehir...

Fethiye İskelesinin Mahkeme kararıyla Büyükşehir Belediyesine geçmesinin ardından Fethiye Belediyesinin afişli protestosuna karşılık Muğla Büyükşehir Belediyesi İskelenin girişine Atatürk’ün fotoğrafının ve sözünün bulunduğu afiş astı.

Mahkeme kararıyla Muğla Büyükşehir Belediyesine geçen Fethiye İskelesini “İskeleyi alan hayrını görmesin” diyerek teslim eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçı’nın ardından Muğla Büyükşehir Belediyesi, iskele girişine Atatürk’ün fotoğrafı ve bir sözünün olduğu afişi astı.

Mustafa Kemal Atatürk’ün kalpaklı fotoğrafının ve “Asla unutmamalısınız: Bizim en büyük kuvvetimizi, bugün de yarın da dürüst, açık bir siyaset ve sözlerimize bağlılık oluşturacaktır.” sözlerinin yer aldığı afiş asıldı.

Büyükşehir yasasının ardından ilçelerde kamu alanları paylaşımı devam ederken Fethiye iskelesinin mahkeme kararıyla Muğla Büyükşehir Belediyesine teslim edilmesine Fethiye Belediyesi afişli protesto etmişti.

Bu haber toplam 1125 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.