İşletme Fakültesi açılıyor

İşletme Fakültesi açılıyor
Fethiye Belediyesi Tarafından İlçemize Kazandırılan Fethiye İşletme Fakültesi A Bloğu 24 Kasım Öğretmenler Gününde Hizmete Açılıyor.Muğla Sıtkı...

Fethiye Belediyesi Tarafından İlçemize Kazandırılan Fethiye İşletme Fakültesi A Bloğu 24 Kasım Öğretmenler Gününde Hizmete Açılıyor.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye İşletme Fakültesi Açılışı 24 Kasım Cuma Günü Saat 15.00’da Yapılacak. Fethiye Belediyesi’nin A Bloğunu Yaptığı Projede Bölgeye Ulaşım İçin Yol Hizmetleri Ve Kampüsün Peyzajı Da Fethiye Belediyesi Ekiplerince Gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz Günlerde Son Çalışmaları Yerinde İnceleyen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Etrafımızda Her Şeyi Devletten Alan Belediyeler Varken, Sadece Kendi Yağıyla Kavrulan, Buna Rağmen Hiçbir Resmi Kuruma Bir Kuruş Borcu Olmayan, Bir De Bunlarla Beraber Beşkaza Üniversitesi’nin Bir Bloğunu Yapıp Devletimize Sunan Bir Belediye Olmaktan Gurur Duyuyoruz” İfadelerini Kullanmıştı.

Fethiye’nin Karaçulha Mahallesi’nde 3 Sene Önce Temelleri Atılan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye İşletme Fakültesi, Beş Bölümün Devreye Girdiği 4 Bloktan Oluşuyor. 450 Dönüm Arazi Üzerine Kurulan Fakültenin Bir Bölümünü Fethiye Belediyesi Yaptırdı. Geriye Kalan Bloklar İse Sivil Toplum Kuruluşları Ve Ekonomi Bakanlığı’nın Desteği İle İnşa Edildi.

Fethiye Belediyesi Tarafından Yapımına Başlanan Fethiye İşletme Fakültesi A Blok’u 4 Bin 837 Metrekare İnşaattan Ve 4 Kattan Oluşuyor. Binanın Bodrum Katında Sığınak Ve Isı Merkezi Yer Alırken Diğer Katlarda İse 8 Adet 120’şer Kişilik Derslikler Ve 40 Adet Öğretim Görevlisi Odaları Bulunuyor.

Bu haber toplam 2243 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.