İşletme sahipleri yetkililere çağrıda bulundu:  “Mekanlara HES Esnafa Nefes”

İşletme sahipleri yetkililere çağrıda bulundu:   “Mekanlara HES Esnafa Nefes”
Muğla’nın Menteşe ilçesinde bazı işletme sahipleri mekanların açılması için “Mekanlara HES Esnafa Nefes” sloganıyla yetkililere çağrıda bulundular.Sinem KorkmazCoronvirüs tedbirleri kapsamında, müşterilerini ağırlayamayan...

Muğla’nın Menteşe ilçesinde bazı işletme sahipleri mekanların açılması için “Mekanlara HES Esnafa Nefes” sloganıyla yetkililere çağrıda bulundular.

Sinem Korkmaz

Coronvirüs tedbirleri kapsamında, müşterilerini ağırlayamayan bazı esnaflar, işçi çıkarmak hatta masraflarını karşılayamadığı için kepenk kapatmak zorunda kaldı.

Muğla’nın Menteşe ilçesinde bulunan ve dayanacak güçleri kalmadıklarını ifade eden bazı işletme sahipleri mekanların açılması için “Mekanlara HES Esnafa Nefes” sloganıyla yetkililere çağrıda bulundular.

15 Mart 2020 tarihinden beri kapalı olan işletmelerin olduğunu söyleyen iş yeri sahipleri, “Esnaf zor durumda, gerekli önlemler alınaraktüm dükkanlar açılsın” dedi.

Menteşe’de faaliyet gösteren bir işletme sahibi ise, “Yeme-İçme sektörü ve paydaşları zor durumda.Bu hafta bakanlar kurulundan iyi haberler bekliyoruz.Aksini düşünmek bile istemiyoruz” dedi.

Öte yandan işletme sahipleri, “HES kodu ile uçağa, pazara, AVMlere, meydanlara giriliyorken mekanlar neden kapalı?” ifadelerini kullandılar.

Bu haber toplam 441 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.