İşletmeler 1 Haziran’a hazırlanıyor

İşletmeler 1 Haziran’a hazırlanıyor
Muğla’da lokanta, pastane ve büfe gibi işletmeler, 1 Haziran’dan itibaren belirli koşullarda hizmet vermeye başlamak için hazırlıklarını yapmaya başladı.Sinem...

Muğla’da lokanta, pastane ve büfe gibi işletmeler, 1 Haziran’dan itibaren belirli koşullarda hizmet vermeye başlamak için hazırlıklarını yapmaya başladı.

Sinem Karakaya

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, normalleşme süreciyleilgili yeni kararları açıkladı. 1 Haziran’da birçok yasağın kalktığını belirten Erdoğan, restoran, kafe ve pastane işletmelerinin de yeniden faaliyete geçeceğini duyurdu. Bu kapsamda Muğla’da lokanta, pastane ve büfe gibi işletmeler, 1 Haziran’dan itibaren belirli koşullarda hizmet vermeye başlamak için hazırlıklarını yapmaya başladı.

Masa, sandalye ve kullanılacak alanların temizliğine başlayan işletmeler, 1 Haziran’da müşterilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

“1 HAZİRAN ESNAFIN BAYRAMI OLACAK”

İşletmemizin açılmasının sevinci ve heyecanını yaşadıklarını söyleyen işletme sahibi Feyza Reyhan, “Uzun bir sürenin ardından tekrar faaliyete geçeceğiz. Yeni dönem bütün memlekete hayırlı olsun. Büyük sıkıntılar atlattık, atlatmaya da devam ediyoruz. İşletmemizin Pazartesi günü açılması sevinci ve heyecanı içindeyiz. İş yerimizin hijyen ve temizliği için çamaşır suyuyla her yeri yıkıyoruz. Elemanlarımızı topluyoruz. Yeni dönem için toplantı yapacağız. Pazartesi günü Allah nasip ederse iş yerimizi müşterilerimize açacağız. Pazartesi tüm esnafın bayramı olacak. Allah herkese bol kazanç versin. Bir daha da böyle günler bize yaşamayalım inşallah. 1 Haziran Pazartesi günü müşterilerimizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 552 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.