İsmail Atıcı güven tazeledi

İsmail Atıcı güven tazeledi
Tam bir demokrasi şölenin yaşandığı Milas Ziraat Odası 27. Olağan Genel Kurulu’nda oy kullanan delegeler, mevcut başkan İsmail Atıcı’yı yeniden Milas Ziraat Odası Başkanı olarak seçti.Milas’ın en köklü ve güçlü STK’larından...

Tam bir demokrasi şölenin yaşandığı Milas Ziraat Odası 27. Olağan Genel Kurulu’nda oy kullanan delegeler, mevcut başkan İsmail Atıcı’yı yeniden Milas Ziraat Odası Başkanı olarak seçti.

Milas’ın en köklü ve güçlü STK’larından biri olan Milas Ziraat Odası, 27. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı yeni hizmet binasında yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. Genel Kurul’da yeniden başkanlığa aday olan mevcut başkan İsmail Atıcı, 124 delegenin oy kullandığı seçimde 83 delegenin oyunu alarak yeniden Milas Ziraat Odası Başkanı seçildi. Diğer aday Hasret Kaya ise 40 oy alarak seçimi tamamladı. Seçim görevlileri, 1 oyun ise geçersiz sayıldığı açıklandı.

Demokrasi şölenin yaşandığı Milas Ziraat Odası 27. Olağan Genel Kurulu’na; Muğla Milletvekilleri Av. Burak Erbay, Suat Özcan, eski dönem milletvekilleri Fevzi Topuz, Av. Zeki Çakıroğlu, Hasan Kökten, İrfettin Akar, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Başkan Yardımcısı Zeynep Çınar, MİTSO Başkanı Reşit Özer, Milas Süt Üreticileri Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, Milas Esnaf Odası Başkanı Celal Devrim, Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Paskal, Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası Başkanı Mustafa Sezgin, Milas Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Özay Sabancı, S.S. 153 Nolu Tariş Milas Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Kamil Gül ve Kooperatif Müdürü Elin Alpay, Türk Kızılayı Milas Şube Başkanı Ayşegül Semerci Güneş, Milas Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Artay Yağcı, Milas Zeytincilik Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Doç. Dr. Figen Çukur, Milas Yörük Türkmen ve Kültür Derneği Başkanı Mevlüt Kiriş, Milas Yörük Obaları Derneği Başkanı Erkan Turgut,Milas Kent Konseyi Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Günlük, AK Parti İlçe Başkanı Fahri Acar, AK Parti Milas Belediye Başkan Adayı Barış Saylak, CHP Milas Başkanı İlgin Göktepe, MHP Milas Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy, CHP Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Bekir Perçin, Milas Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban, Milas Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Sarban, Milas Belediye Meclis Üyeleri ve adayları, oda ve derneklerin yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda mahalle muhtarı, çevre ilçelerin ziraat odaları başkanları ve ziraat odasına kayıtlı çok sayıda çiftçi katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşımızın okunmasıyla başlayan genel kurul divan başkanlığına, Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş, Başkan Vekilliğine Halis Şahin, divan üyeliklerine ise Hakkı Dörtyollu ve Mustafa Atıcı seçildi.

Bu haber toplam 606 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.