İstifa bilmecesi

İstifa bilmecesi
Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Sefa Altaş’ın partideki tüm görevlerinden ve üyelikten istifa ettiği ileri sürüldü. Haberin gazetelerde...

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Sefa Altaş’ın partideki tüm görevlerinden ve üyelikten istifa ettiği ileri sürüldü. Haberin gazetelerde yer almasının ardından Ak Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk “ Sefa Altaş’ın partimizden istifa ettiği haberleri yalandır” dedi.

Muğla kamuoyunda ve bazı gazetelerde Sefa Altaş’ın Ak Partiden istifa ettiği haberleri yer aldı. Bu haberlerin ardından açıklamada bulunan İl Başkanı Nihat Öztürk “ Sefa Altaş’ın istifası söz konusu değildir. Sadece il başkan yardımcılığı görevinden istifa etti. Üyeliği devam ediyor. Üyelikten istifa etmedi. Kendisi Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayıdır. Yoğun çalışmalarından dolayı il başkanlığı yardımcılığı ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmiştir. Yürütme kurulundaki görevi ve üyeliği devam ediyor” dedi. İl Başkanın bu sözlerinin ardından partideki görevinden ve üyelikten istifa ettiği söyleyen Sefa Atlaş ise “ ben bu konuda konuşmak istemiyorum” diyerek gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Bu haber toplam 685 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.