İYİ Parti 1.Kongresini gerçekleştirdi

İYİ Parti 1.Kongresini gerçekleştirdi
İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığı 1.Olağan Bodrum İlçe Kongresini gerçekleştirdi. Kongrede tek aday olan İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, 78 oy alarak yeniden ilçe başkanı oldu.Bodrum Maya Otel'de gerçekleştirilen...

İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığı 1.Olağan Bodrum İlçe Kongresini gerçekleştirdi. Kongrede tek aday olan İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, 78 oy alarak yeniden ilçe başkanı oldu.

Bodrum Maya Otel'de gerçekleştirilen kongreye İYİ Parti Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi 21'inci Dönem Milletvekili Metin Ergun, İYİ Parti Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, İYİ Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ, Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından divan heyetine partinin kurucu üyelerinden Av. Meral Alemdar, Av. Sevin Çağlayan'ın yanı sıra Emine Füsun Cengiz ve Yunus Emre Akbaş oy birliği ile seçildiler. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından İlçe Genel Sekreteri Yaşar Kefeli tarafından faaliyet raporu ile mali rapor okunarak ibrası yapıldı.

İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen 1. Olağan Kongre'ye hoş geldiniz diyerek açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Onur Şahbaz şunları söyledi:

“Bilindiği üzere partimiz Aralık ayının ikinci haftası genel merkezini kurdu ve hemen arkasından 22 Aralık 2017 tarihinde ise İlçe Başkanlığımız 61 kişilik üye listemizle kuruldu. Bir hafta gibi kısa bir zaman oluşan bu kadar güçlü bir yönetim bizlere şunu gösterdi ki, Bodrum'da istiyor, Türkiye'de istiyor, artık Türk Siyasi hareketinin bu değişime, sayın Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğindeki bu ciddi değişimine herkesin büyük bir sabırsızlıkla, büyük bir heyecanla beklentisi var. İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığı olarak 5 Ocak 2018 tarihinde siz değerli üyelerimize İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimizi tanıttık, hemen akabinde ise İlçe binamız Konacık Mahallemizde açıldı ve hizmet vermeye devam ediyor. Bu hızlı kongre sürecimizden sonra ise tüm Bodrum Yarımadası'na hızla yayılıp, hem üye kayıtları hem de Mahalle Temsilciliklerini oluşturarak, İYİ Parti'nin hem Bodrum'da hem de Türkiye'de hak ettiği yere biran önce gelmesi için çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir. Tüm bu çalışmalarımızla ilgili ellerinden gelen çabayı gösterecek olan İYİ Parti Üyelerimiz ile yeni olacak üyelerimize, Yönetim Ku rulu Üyelerimize ve destek veren herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum. İnşallah İYİ Parti'yi hem Bodrum yerelinde hem de Türkiye genelinde iktidara getirmek için vallahi de çok çalışacağız, billahi de çok çalışacağız”

Bu haber toplam 662 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.