İYİ Parti adayından gazetemize ziyaret

İYİ Parti adayından gazetemize ziyaret
MUSTAFA İNCİ-İYİ Parti Menteşe Belediye Başkan adayı Ayçin Evgeç Dalgıç ve belediye meclis üyesi adayları Muğla Gazetesini ziyaret etti. Muğla Gazetesi yönetimiylebir araya gelen İYİ Parti Menteşe Belediye Başkan adayı Dalgıç...

MUSTAFA İNCİ-İYİ Parti Menteşe Belediye Başkan adayı Ayçin Evgeç Dalgıç ve belediye meclis üyesi adayları Muğla Gazetesini ziyaret etti. Muğla Gazetesi yönetimiylebir araya gelen İYİ Parti Menteşe Belediye Başkan adayı Dalgıç “gazetenizin yeni yönetimi hayırlı olsun. Menteşe için güzel projelerimiz var. Önümüzdeki günlerde tüm projelerimizi kamu oyu ile paylaşacağız” dedi.

Yerel seçimler yaklaşırken siyasi partiler ve belediye başkan adayları çalışmalarını sürdürüyor. İYİ Parti Menteşe Belediye Başkan adayı Ayçin Evgeç Dalgıç ve belediye meclis üyesi adayları Muğla Gazetesini ziyaret etti. Muğla Gazetesi yönetimiyle karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Ayçin Evgeç Dalgıç “ Gazetenizin yeni yönetimi sizlere ve Muğla’ya hayırlı olsun. İYİ Parti’nin Menteşe Belediye Başkan adayı olarak ben ve meclis üyesi arkadaşlarımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Menteşe için projelerimiz var. Projelerimizi önümüzdeki hafta açıklayacağız” dedi.

Bu haber toplam 987 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.