İYİ Parti halkla buluşacak

İYİ Parti halkla buluşacak
Marmaris siyaseti Şubat ayında oldukça ısınacak.9 Şubat'ta Halkla Buluşma toplantısı gerçekleştirecek olan İYİ Parti Marmaris İlçe Teşkilatı, 10 Şubat'ta da parti binasında ilk olağan kongresini gerçekleştirecek.Turizmci...

Marmaris siyaseti Şubat ayında oldukça ısınacak.

9 Şubat'ta Halkla Buluşma toplantısı gerçekleştirecek olan İYİ Parti Marmaris İlçe Teşkilatı, 10 Şubat'ta da parti binasında ilk olağan kongresini gerçekleştirecek.

Turizmci işadamı Ali Rıza Doğanyılmaz başkanlığında kuruluşunu tamamlayan İYİ Parti Marmaris İlçe Teşkilatı sokağa inerek, Marmaris Halkıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Marmaris İlçe Başkanlığında görüştüğümüz İYİ Parti Marmaris İlçe Başkanı Ali Rıza Doğanyılmaz yaptığı açıklamada; “ Aralık ayından bu yana yoğun bir şekilde çalışarak, yönetimimizi oluşturduk. Kamuoyuna yaptığımız ilk açıklamamızdan itibaren Marmaris Halkı İYİ partiye büyük ilgi gösterdi. Partimize talep oldukça yüksek ve üye kayıtlarımız yoğun bir şekilde devam etmekte. 10 Şubat'ta partimiz ilçe binamızda ilk olağan kongremizi yapacağız. Ama hemen öncesinde 9 Şubat Cuma günü Saat 17.30'da Armutalan Kültür Merkezinde açılışımıza istinaden bir Halkımızla buluşma etkinliğimiz olacak. Bizleri merak eden tanımak isteyen tüm Marmaris sakinlerini bu toplantımıza bekliyoruz. Bir kez daha söylemekte yarar var; anlaşılan o ki, İYİ Partimiz öncelikle ülkemize olmak üzere, kuruluşumuzu tamamladığımız Marmarisimiz'e de çok İYİ gelecek.” dedi.

Bu haber toplam 832 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.