İYİ PARTİ MENTEŞE ESNAFIYLA BULUŞTU

İYİ PARTİ MENTEŞE ESNAFIYLA BULUŞTU
İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun ve Muğla İl Yönetimi ile Menteşe İlçe Yönetimi, Orhaniye Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. Vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Ergun, pandemi döneminde esnafların yaşadığı...

İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun ve Muğla İl Yönetimi ile Menteşe İlçe Yönetimi, Orhaniye Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. Vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Ergun, pandemi döneminde esnafların yaşadığı zorlukları dinledi.

Beritan Yücel

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun, Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, Menteşe İlçe Başkanı Deniz Ekinci ve parti üyeleri, pandemi döneminde ara verdikleri esnaf ziyaretlerine yeniden başladı.

Menteşe’nin Orhaniye Mahallesi’nde esnafların sorunlarını dinleyen Milletvekili Ergun ve beraberindeki heyet, üç gündür esnaf ziyareti yaptıklarını söyledi.

“TOPLUMUN BEL KEMİĞİ ESNAFIMIZIN YAYINDAYIZ”

Notlar alarak, esnafın sıkıntılarını meclise sunduklarını söyleyen Milletvekili Ergun, “İlk gün 5 Haziran Çevre günü münasebetiyle Fethiye’den Bodrum’a bütün teşkilatlarımızla birlikte farkındalığı arttırabilmek için çevre temizliği yaptık. 7 Haziran’da Datça esnafımızı ziyaret ettik. Bugünde Muğla merkez esnafımızı ziyaret ediyoruz. Esnafımız genel olarak ekonomiden ve durağanlıktan şikâyetçi. Kimisi kiraya bile çıkaramadığından yakındı. Biz kendime göre notlar alıp, Sayın Genel Başkanımızla birlikte aldığımız notları parlamentoda dile getiriyoruz. Meclis konuşmasında veya soru önergesi şeklinde dile getiriyoruz. Türkiye’nin ve toplumun bel kemiği olan esnafın nabzını tutmaya, dertlerine çare olmaya gayret sarf ediyoruz. Esnaf ziyaretlerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.

“Esnafımızın sorunlarını dinliyoruz” diyen İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe,  İYİ parti olarak esnafı yalnız bırakmadıklarını ve sorunlarına çare bulmaya gayret ettiklerini söyledi.

Bu haber toplam 295 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.