İyi Parti Ula’da Aksu, güven tazeledi

İyi Parti Ula’da Aksu, güven tazeledi
İyi Parti Ula ilçe kongresi gerçekleştirildi. İlçe binasında yapılan kongrede mevcut Başkan Salih Aksu, yeniden göreve seçilerek, güven tazeledi.Sinem...

İyi Parti Ula ilçe kongresi gerçekleştirildi. İlçe binasında yapılan kongrede mevcut Başkan Salih Aksu, yeniden göreve seçilerek, güven tazeledi.

Sinem Karakaya

İyi Parti Ula ilçe kongresi, hafta sonu ilçe binasında gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut Başkan Salih Aksu, yeniden başkan seçilerek, güven tazeledi.

Kongreye İyi Parti İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ ve yönetim kurulu, İyi Parti Muğla Gençlik Kolları Başkanı İzel Kuşkun, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ula İlçe Başkanı Hüseyin Özcan ve ilçe yönetimi katıldı.

Kongrede divan oluşturulmasının ardından faaliyet raporu ve çalışma raporu okundu. Gündem oluşturulmasının ardından tek aday olan Salih Aksu, İyi Parti Ula İlçe Başkanlığına yeniden seçildi.

“Milletimize hizmet etmek gibi bir amacımız var” diyerek kongrede konuşma yapan İyi Parti Ula İlçe BaşkanıSalih Aksu, “Ülkemizin içinde düşürüldüğü tüm zorluklarla mücadele azmiyle çıktığımız bu yolda, artık Türk demokrasisinin anahtarıyız. Bizler bu anahtarı, yolları kilitlemek için değil, açmak için kullanacağız. İlke ve değerlerimiz ışıdığında, Türk siyasetine katkı, dolayısıyla milletimize hizmet etmek gibi bir amacımız var. Kendimizi değil milletimizi düşünüyoruz. Şahsi hesapların değil, ülke ve millet menfaatlerinin hesabındayız. Türkiye’de herkesin kendisine şu soruyu sorması lazım; İyi Parti olmasaydı, ne olurdu?. Ben bilirim, ben karar veririm nobranlığı, bugün telaş içindeyse, türlü hesaplarla ayakta kalma çabasındaysa, bunda her birimizin büyük katkısı var. Önümüzde çetin bir yol var. İmkânsız görülen onca işi başardık. Emin olun ki, Cumhuriyetin kurucusu iradesinin vasiyeti gereği bundan sonra daha büyük iller başaracağız. İlk günden bu yana, söylediklerimize gülüp geçenler, her geçen gün ne kadar ciddi olduğumuzu anlamaya başlıyor. Ciddiyiz, çünkü ciddi işler bizi bekliyor. Ülkemizi bu sarmaldan, milletimizi bu sıkıntılardan kurtaracağımız, iyi ve cesur iktidar yakındır. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Salih Aksu başkanlığındaki İyi Parti Ula İlçe yönetimi şu isimlerden oluştu: “Kenan Karagöz, Mustafa Battaloğlu, Salim Tokalaş, Şenay Aksu, Bayram Aydın, Seyhan Söğüt, Hüseyin Sabi Köseoğlu, Emel Köseoğlu, Hülya Kuşkun, Mehmet Ali Uysal, Mehmet Ali Işık, Hüseyin Çağırgan, Özgür Aslan, Hüseyin Kırılan, Neşet Çatalcam, Mustafa Armutcuoğlu, Seher Armutcuoğlu, Bilal Çakır, Dursun Karakoç, Erkan Cura, Servet Kavasoğlu, Sadi Tütüncü.”

Bu haber toplam 2733 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.