İYİ Parti yönetimi toplandı

İYİ Parti yönetimi toplandı
İYİ  Parti Muğla Kurucu ilçe Başkanı Av. Muhsin Erdem İlçe Yönetim Kuruklu adaylarıyla tanışma toplantısı düzenledi. Toplantıya İYİ Parti  Menteşe...

İYİ  Parti Muğla Kurucu ilçe Başkanı Av. Muhsin Erdem İlçe Yönetim Kuruklu adaylarıyla tanışma toplantısı düzenledi. Toplantıya İYİ Parti  Menteşe İlçe Yönetim Kurulu adayları ve Muğla Kurucu  İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ katıldı.

İYİ Parti Menteşe kurucu İlçe Başkanı Av.Muhsin Erdem : ‘‘İYİ  Partimiz İlçelerimizin büyük çoğunluğunda kuruluşunu tamamlamıştır. Menteşe ilçesi olarak  da yönetim kurulu adaylarımızı belirledik.Yönetimimizde ev hanımından tutunda,inşaat ustası,esnaf,emekli öğretmen,emekli emşire,turizimci,emlakçı,sigortacı,avukat,emeklihakim,bankacı,yönetici,şöför vs. olmak üzere toplumun her kesmine hitap eden ve Göktepe köyünden Denizova köyüne,Yerkesik mahallesinden Bayır mahalellesine kadar hemen hemen her mahallede partimizin sesini duyuracak ve halkımızın sorunlarını bize taşıyacak kişilerden olmasını özen gösterdik.Yönetim Kuruluna katılmak ve partimize üye olmak için birçok kişiden talep geldi, Fakat yönetim Kurulumuz sınırlı sayıda olduğu için, adaylarımızı seçerken ,her kesimden ve her mahalleden bir kişi olmasını özen gösterdik. Diğer arkadaşlarımızı da inşallah önümüzdeki günlerde farklı yerlerde görev verip,kuruluşumuzu resmi olarak tamamladıktan sonra üye kayıtlarımız hızla başlayacaktır.

İYİ Partimiz ,ülke genelinde teşkilatlanma çalışmalarına hızla sürdürmekte olup,ilimizde de tüm ilçeler teşkilat oluşumunu hemen hemen tamamlamıştır.İYİ parti olarak baraj sorunuyla ilgilenmiyoruz.Ülkemizin genel ,Muğla ilimizin yerel yönetimine  talibiz.milletimiz,buülkede açılım türküleri söyleyip,memleketin hendek yuvalarına çevrilmesine göz yuman ,FETÖ terör örgütüne ülke yönetimine teslim edipsonra da aldatıldık diye feryat eden ,sınav sorularının çalınmasına sebebiyet verip,çocuklarımızın geleceğini elinden alan ,tarım ülkesi olduğumuz halde samanı dahiyurt dışından ithal edip çiftçimizin umutlarını yok eden,kısacası yönetim zafiyeti gösteren Ak Parti iktidarına mahkum değildir. Yine yerelde ,milletimizin yediği kazıklar yetmiyormuş gibi Menteşe ilçesive birçak ilçemizde duba dikenyolları köstebek yuvasını çeviren ,konut ve imar sorununu yıllardır çözüm getirmeyip 35 m2bir apartman dairenin fiyatının 250.000 TL nin üzerine çıkmasına ve 100 m2bir dairenin kirasının 1.500 TL olmasına sebeb olan ,CHP belediyesi yönetimine de mahkum değildir.Olmamalıdır. İYİ Parti olarak gerek yerelde, gerekse ülke genelinde sadece vatandaşa hizmet etmeyi amaçlıyoruz.Bunu yaparken de insanlarımızı ötekileştirmeden ,kul hakkı yemeden ve yedirtmeden hizmet etmeyi amaç edineceğiz. İYİ Parti olarak kapımız ;vatanını ,milletini seven her siyasi görüşten iyi niyetli insanlarımıza açıktır.Yeter ki;partimize gelen her kişi kul hakkı yememeyi amaç edinsin.

Şimdiye kadar aktif resmi bir siyaset oluşumun içinde bulunmadım. İYİ parti içinde siyasete girmemin nedeni,genel başkanımız Meral Akşener in dik duruşu, halkımıza güven vermesi,bu milletin yeni söylemlere ve umutlara ihtiyacının olmasından kaynaklanmıştır. Hangi parti olursa olsun kendi partimde dahil ‘‘kul hakkı yemeye başlayan ,halkını tebeden bakan ,Atatürkçü çizgiden çıkan ,insanları ötekileştiren’’bir siyasi oluşumda bu güne kadar yer almadım . Kendi partim olan İYİ Parti de bu çizgiden çıkarsa asla siyasete devam etmeyeceğim’’ dedi.

Bu haber toplam 1850 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.