İyi Parti’de Ataseven, adaylığını açıkladı

İyi Parti’de Ataseven, adaylığını açıkladı
Bilişim Uzmanı Bilal Ataseven, İyi Parti Menteşe İlçe olağan kongresi öncesi  adaylığını açıkladı. Ataseven açıklamasında, “Göreve geldikten...

Bilişim Uzmanı Bilal Ataseven, İyi Parti Menteşe İlçe olağan kongresi öncesi  adaylığını açıkladı. Ataseven açıklamasında, “Göreve geldikten sonra koltukta oturan yönetim olmayacak. Gece gündüz demeden kırsal ve merkez mahallelerimizde vatandaşımızın ayağına gidecek, sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri getireceğiz” dedi.

Sinem Karakaya

İyi Parti’de Menteşe İlçe kongresi süreci başlarken, adaylar da netleşiyor. İYİ Parti’nin Menteşe 2. Olağan ilçe kongresi öncesi Bilişim Uzmanı Bilal Ataseven yaptığı açıklamayla İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladı. Ataseven, göreve geldiği takdirde sahada çalışan yönetim olacaklarına dikkat çekerek, “Partimizin Muğla’daki oyunu arttırmak ve daha yüksek yerlere getirebilmek için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağız” şeklinde konuştu.

Parti binasında adaylığını açıklayan Ataseven, “Hepinizin malumu olduğu üzere güzel ülkemiz son yıllarda hem içte hem de dışta olağanüstü zor bir süreçten geçiyor. İktidarın iç ve dış politikası resmen iflas etmiş durumda. Sınırlarımız sorunlar yumağıdır ve ülkemiz adeta bir ateş çemberi ile çevrelenmiş durumdadır. Toplumumuz, her geçen gün büyük bir ekonomik, sosyal ve kültürel erozyon altındadır. Gün geçmiyor ki kadınlarımız katledilmesin, gün geçmiyor ki masum yavrularımız, genç kızlarımız katledilmesin, gün geçmiyor ki çocuğuna süt alamayan bir anne, çocuğunun ihtiyaçlarını karşılayamayan, eğitim masraflarını karşılayamayan bir baba kendi canına kıymasın. İktidarın yanlış politikaları sonucu Türk çiftçisi yok olma noktasına gelmiştir. Dünyanın en verimli topraklarının bulunduğu bu güzel ülkemizde tarım toprakları bomboş bırakılırken, iktidar Afrika çölünün ortasında üretim sevdasına tutulmuştur. Üniversiteleri bitiren milyonlarca gencimiz artık karın tokluğuna çalışabilecekleri bir iş bile bulamamaktadır. Gizli işsizlerle birlikte ülkemizdeki işsizlik on milyona dayanmıştır. Gençlerimiz artık gelecekten ümidini kesmiştir. Emeklilerimiz ve dar gelirlilerimiz bırakın yoksulluk sınırının, açlık sınırının bile altında yaşam mücadelesi vermektedir. Esnafımız vergi yükünün altında ezilmekte çoğu gün siftah bile yapamadan kepenk kapatmaktadır. Toplumumuzun bütün katmanları ve bütün sektörleri büyük sorunlarla boğuşmaktadır. İktidar sorunlara çözüm bulacağı yerde her şeyi güllük gülistanlık göstermeye çalışmaktadır. Fakat artık mızrak çuvala sığmamaktadır. Ülkemizin ve insanımızın sorunlarını biliyoruz ve çözmeye çalışacağız. Ülkemizin sorunlarını İyi Parti kadroları çözebilecek donanım ve kudrettedir. İktidara hazır bir İyi Parti’nin iktidara hazır bir Menteşe ilçe yönetimi için yönetim kurulum ile birlikte İyi Parti Menteşe İlçe Başkanlığına adayım” dedi.

İyi Parti’de Ataseven, adaylığını açıkladı

Bilal Ataseven kimdir?

23 Şubat 1986 yılında Aydın’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Aydın, lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Yükseköğrenimini Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı bölümünde yaptı. Bilişim Uzmanı Bilal Ataseven, çeşitli iş kollarında ve özel sektörde çalıştı. Halen serbest meslekle iştigal etmekte olup, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Bu haber toplam 1012 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.