İYİ Parti’de İl Başkanlığı süreci

İYİ Parti’de İl Başkanlığı süreci
Muğla İYİ Parti il yönetiminin düşürülmesinin ardından, yeni il başkanı aday çalışmaları tüm hızla devam ediyor. Menteşe İlçe Başkanlığı tarafından, 6 il başkan adayının olduğu açıklandı. İlk adaylığını açıklayan...

Muğla İYİ Parti il yönetiminin düşürülmesinin ardından, yeni il başkanı aday çalışmaları tüm hızla devam ediyor. Menteşe İlçe Başkanlığı tarafından, 6 il başkan adayının olduğu açıklandı. İlk adaylığını açıklayan isim Davut Cumhur Akmeşe oldu. Akmeşe, “ Menteşe İlçe Başkanımızın oyuna talibim” dedi.

Sinem Korkmaz

İYİ Parti Menteşe İlçe Başkanı Deniz Ekinci’ye ziyaret gerçekleştiren Davut Cumhur Akmeşe, Muğla İYİ Parti İl Başkanlığı’na adaylığını açıkladı.

Muğla İYİ Parti İl Başkanı ve yönetim kurulunun istifası üzerine adayların tek tek açıklanmaya başladığını ifade eden Menteşe İlçe Başkanı Deniz Ekinci, “İl Başkan adaylarımız ilçeleri dolaşıyor. İzzet Ünsal, Mehmet Tosun, Yunus Önder, Mehmet Çayırlı, Hüseyin Nizamoğlu ve Davut Cumhur Akmeşe arkadaşımız il başkan adaylarımız. Gülgün Çolakoğlu ve bende vardım ama biz feragat ettik. Davut Cumhur Akmeşe arkadaşımız bugün il başkanı adayı olarak, ilçe yönetimimize ziyaret gerçekleştirdi” dedi.

“MENTEŞE İLÇE BAŞKANIMIZIN OYUNA TALİBİM”

Her aday gibi kendisinin de “Ben daha iyi yaparım” düsturuyla yola çıktığını dile getiren İYİ Parti İl Başkan Adayı Davut Cumhur Akmeşe, “Yönetim kurulu üyelerimizin istifası üzerine il başkanlığı feshi duruma düştü. Bu çerçevede yeni bir il başkanlığı atama süreci gerçekleşecek. 6 adayımızın olması bu süreci en iyi işleten parti anlamına geliyor. Genel merkezimiz demokrasi çerçevesinde teşkilatlarımız doğrultusunda bir atama yapacak. Bu kapsamda teşkilatlarımıza ziyaretler gerçekleştiriyoruz. İlçelerimize görüşlerimizi ilettik. Bugünde son olarak Menteşe İlçe Başkanlığımıza ziyarete bulundum. Ben şahsınızda bizi kabul ettiği için ilçe başkanımıza çok teşekkür ederim. Partimiz için en hayırlısı ve iyisi olsun istiyoruz. Bu bir bayrak yarışı. Her arkadaşımız mutlaka ‘ben daha iyi yaparım’ düsturuyla yola çıktı. Ben de öyle. İl başkanı oylama ile seçilecek. Tüzük gereği de atama yapılacak. Muğla İYİ Parti İl Başkan adayıyım ve ilçe başkanımızın oyuna talibim” diye konuştu.

DAVUT CUMHUR AKMEŞE KİMDİR?

1971 yılı, Aydın-Çine doğumlu Davut Cumhur Akmeşe yaklaşık 30 yıldır Muğla’nın Menteşe ilçesinde esnaflık yapıyor. Akmeşe, evli ve 1 çocuk babası.

Bu haber toplam 847 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.