İYİ Parti’den birlik ve beraberlik kahvaltısı 

İYİ Parti’den birlik ve beraberlik kahvaltısı 
İYİ Parti Menteşe İlçe Başkanlığı, birlik ve beraberlik amacıyla yardımlaşma ve dayanışma kahvaltısı düzenledi. İYİ Parti’nin gün geçtikçe...

İYİ Parti Menteşe İlçe Başkanlığı, birlik ve beraberlik amacıyla yardımlaşma ve dayanışma kahvaltısı düzenledi. İYİ Parti’nin gün geçtikçe daha çok vatandaş kazandığını belirterek konuşma yapan İYİ Parti Menteşe İlçe Başkanı Deniz Ekinci, “Bu tür etkinliklerde daha da çoğalarak coşku ile daha sık bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Sinem Korkmaz

İYİ Parti Menteşe İlçe Teşkilatınca yardımlaşma ve dayanışma kahvaltısı düzenlendi. Teşkilat olarak vatandaşların ayağına giderek sorunları yerinde tespit edip çözüm üretmeye çalıştıklarını söyleyen İYİ Parti Menteşe İlçe Başkanı Deniz Ekinci, birlik ve beraberlik içerisinde coşku ile çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Kahvaltıya İYİ Parti İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ, İYİ Parti Menteşe İlçe Başkanı Deniz Ekinci, kadın ve gençlik kolları başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun’un ise, Genel Başkan Meral Akşener’in vatandaşlar buluşma gezilerine eşlik ettiği için şehir dışında olduğu öğrenildi.

Partinin gittikçe halkın daha çok sevgisi ile karşılaştığını söyleyen İYİ Parti Menteşe İlçe Başkanı Deniz Ekinci, daha sık bir araya geleceklerini belirterek,  “Biz gündelik kısır gündemimiz, sorunlarımızla boğuşurken Dünyada hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı yeni bir dönem başlıyor. Siyasette de dinamikler değişiyor. Bugünkü meclise bakıldığında çok uzak gibi görünse de değişime hepimiz tanık olacağız. Çünkü Z kuşağı geliyor. Dünyayı algılayışları, yaşama biçimleri çok farklı ancak siyasiler henüz bunun bilincinde değiller. Oturduğu yerden ahkam keserek kuru hamasetlerle, çok konuşulan dönem bitiyor. Artık çok konuşma reyting almıyor. Vatandaşın ayağına, kapısına gidip onları dinleme, sorunlarına çözüm üretme dönemi başlıyor. Sorun yaratan değil, çözümün parçası olan, kabul görüyor. İl Başkanımız, İl teşkilatımız, Menteşe İlçe Teşkilatı hep birlikte uyum içinde çalışarak bölgemizde vatandaşın, köylünün, mahallelinin, esnafın, çiftçinin ayağına giderek onları dinlemeye, sorunları yerinde tespit edip, çözüm üretmeye çalışıyoruz. Partimiz gittikçe halkın daha çok sevgisi ile karşılaşıp umut olmaya devam ederken, bu tür etkinliklerde daha da çoğalarak, çoşku ile daha sık bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

İYİ Parti’den birlik ve beraberlik kahvaltısı 

TÜRKİYE’YE NEFES ALDIRMAK İSTİYORUZ”

Önümüzdeki seçimin önemine dikkat çeken İYİ Parti İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ, “İYİ Parti herhangi bir parti değil. Sadece siyaset yapalım diye kurulan bir parti değil. İYİ Parti Türkiye’nin kötü gidişatına dur diyen, ülkesi, milleti ve geleceği için kaygılananların kurduğu bir partidir. Bazıları İYİ Partiyi görmezden gelse de 31 Mart seçimlerinde birçok değişiklik İYİ Parti’ye aittir. Önümüzdeki seçim çok değerli. Bu seçim yol ayrımı seçimi olacak. Bu yol ayrımı ya Türkiye düzlüğe çıkacak. Çağdaş, uygar devletler yönüne yüzüne çevirecek ya da şuan ki iktidar devam edecek ve olumsuzluklar devam edecek. Bu bilinçle önümüzdeki yapılacak olan ilk seçimde Türkiye’nin artık dur dediği bir seçim olması için her birlikte, birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Ben, Türkiye için kaygılananların bir partisinin teşkilat başkanıyım. Bunu hep birlikte başaracağı” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1175 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.