İYİ Parti’den gazetelerimize ziyaret

İYİ Parti’den gazetelerimize ziyaret
İYİ Parti Menteşe İlçe Başkanı Deniz Ekinci ve yönetim kurulu üyeleri, Muğla Matbaacılık Gazetecilik bünyesinde faaliyet gösteren Muğla Gazetesi,...

İYİ Parti Menteşe İlçe Başkanı Deniz Ekinci ve yönetim kurulu üyeleri, Muğla Matbaacılık Gazetecilik bünyesinde faaliyet gösteren Muğla Gazetesi, Muğla Haber Gazetesi ve Zeybek Gazetesi’ni ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette kısaca gündemi değerlendiren İlçe Başkanı Ekinci, “Biz, ‘İYİ’liği bulaştırmak istiyoruz. Başta Muğla olmak üzere tüm ülke ‘İYİ’ olsun istiyoruz” dedi.

Haber Merkezi

Muğla’da faaliyet gösteren Muğla Gazetesi, Muğla Haber Gazetesi ve Zeybek Gazetesi’ni bünyesinde bulunduran Muğla Matbaacılık, Gazetecilik Ticaret Limited Şirketi’ni İYİ Parti Menteşe İlçe Başkanı Deniz Ekinci ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. Yerel basının önemine değinen İlçe Başkanı Ekinci, aynı zamanda kısaca gündem değerlendirmesi de yaptı.

Çalışmalarında basına eşit şekilde yaklaşacaklarını dile getiren İYİ Parti Menteşe İlçe Başkanı Deniz Ekinci, şeffaflığın önemine değinerek, Muğla Gazetesi, Muğla Haber Gazetesi ve Zeybek Gazetesi’ne yayın hayatında başarılar diledi.

Ayrıca Ekinci, “Biz, ‘İYİ’liği bulaştırmak istiyoruz. Başta Muğla olmak üzere tüm ülkeye iyiliği bulaştırmak istiyoruz. Herkes iyi olsun istiyoruz” diyerek eşitlikçi çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

“ATATÜRK’ÜN BİZE KAZANDIRDIĞI HER ŞEYİN TEKER TEKER YOK EDİLMESİ BİZİ ÜZÜYOR”

İYİ Parti Menteşe İlçe Başkanı Deniz Ekinci ziyarette, “Bu sabah okuduğum bir haberden dolayı biraz öfkelendim. Atatürk’ün emri ile kurulan Heybeliada’daki Türkiye’nin ilk pandemi hastanesinin ‘İslami Eğitim Merkezi’ olarak dönüştürülmesini ilk başta bir vatandaş olarak çok yanlış buluyorum. Açıkçası bu hareket inadına yapılmış gibi geliyor bana. Bunu bir vatandaş olarak yanlış buluyorum.  Pandemi döneminde hastanelere daha çok ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Zaten izole edilmiş bir yer olan bu hastane yararlı bir şekilde kullanılabilir. Karantinaya alınan vatandaşlar burada toplanabilir. Atatürk’ün bize kazandırdığı her şeyin öyle teker teker yok edilmesi bizi üzüyor. Özellikle şu dönemde yapılması kötü bir durum” dedi.

“ATTIĞIN TAŞ, ÜRKÜTTÜĞÜN KUŞA DEĞDİ Mİ?”

“Ülkemizin tamamı bir cennet belki ama bölgemiz ayrı bir cennet” diyerek MUÇEV’i eleştiren İlçe Başkanı Ekinci, “Bölgemiz için en olumsuz gördüğüm konu MUÇEV konusu. Ülkemizi kaynaklarının birer birer yok edilmesi, yağmalanması ve ne için kullanıldığının belli olmaması benim için en sıkıntılı konular. Bu kaynakların ne için kullanıldığı belli olsa, her şey şeffaf olsa, kamu yararına kullanıldığını bilsem sorun teşkil etmeyebilirdi. Her gün bir yerde ağaç kesildiğini ya da bir yerlerde maden arandığını duyuyoruz. Bu faaliyetleri düşününce aklıma ‘Attığın taş, ürküttüğün kuşa değdi mi?’ sözü geliyor. Yani ürettiğimiz enerji veya elde ettiğimiz saf madde buranın doğasının bozulmasına değer mi? Bunları merak ediyorum. Ülkemizin tamamı bir cennet belki ama bölgemiz ayrı bir cennet. MUÇEV’ in etkinlik sahası çok geniş. Baktığımızda Çanakkale’deki kıyılarda MUÇEV’ e, Edirne’de de yani her yerden MUÇEV çıkıyor. Şeffaf olmadıkları için yaptıkları her şeyi olumsuz buluyorum” dedi.

Öte yandan Menteşe’de faaliyet gösteren gazeteleri ziyaret edeceklerini dile getiren İlçe Başkanı Ekinci, ilk ziyaret duraklarının Muğla Matbaacılık, Gazetecilik Ticaret Limited Şirketi olduğunu da ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, basın olarak her zaman şeffaf çalışacaklarını ve herkese eşit mesafede olduklarını belirterek, İYİ Parti Menteşe İlçe Başkanı Deniz Ekinci’ye çalışmalarında başarılar diledi.

Bu haber toplam 552 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.