İYİ Parti’den maskeli propaganda

İYİ Parti’den maskeli propaganda
İYİ Parti Muğla İl Başkanı Cumhur Akmeşe ve yönetimi, partiye kayıt olan yeni üyelere parti rozeti takarak, üzerinde “128 milyar dolar nerede?” yazılı maske dağıtıyor.Sinem KorkmazİYİ Parti Muğla İl Başkanı Cumhur Akmeşe,...

İYİ Parti Muğla İl Başkanı Cumhur Akmeşe ve yönetimi, partiye kayıt olan yeni üyelere parti rozeti takarak, üzerinde “128 milyar dolar nerede?” yazılı maske dağıtıyor.

Sinem Korkmaz

İYİ Parti Muğla İl Başkanı Cumhur Akmeşe, pandemi döneminde de saha çalışmalarını sürdürüyor. “Partimizi iktidarda görmek için canla başla çalışıyoruz” diyen İl Başkanı Akmeşe, partilerine yeni kayıt yaptıran üyelerine bir yandan rozetlerini takarken, bir yandan da üzerinde “128 milyar dolar nerede?” yazılı maske dağıtarak, siyasi propaganda yürütüyor.

“AMACIMIZ FARKINDALIK YARATMAK”

Partilerinin her geçen gün büyüdüğünü söyleyen İYİ Parti Muğla İl Başkanı Cumhur Akmeşe, “Pandemi sürecinde de halka ulaşıyor, üyelerimizle görüşüyor ve partimize yeni üyeler kazandırmaya devam ediyoruz. Bu süreçte toplumda merak uyandıran ve muhalefet olarak cevabını alamadığımız 128 milyar doların nerede olduğuyla ilgili bir soru var. Bizde bu konu hakkında farkındalık yaratmak adına üye yaptığımız partililerimize parti rozetlerimizin yanında, üzerinde ‘128 milyar dolar nerede’ yazılı maskeleri dağıtıyoruz. Bu sorunun cevabını alıncaya kadar bu yöndeki farkındalık çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Partimizi iktidara getirmek için canla başla çalışırken, üzerimize düşen görevleri fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz. Partimiz büyüyor” dedi.

Bu haber toplam 343 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.