İyi Parti’den Mutso’ya Ziyaret

İyi Parti’den Mutso’ya Ziyaret
İyi Parti İzmir ve Muğla Milletvekilleri ile Muğla İl Yönetimi MUTSO’yu ziyaret ederek; Meclis Başkanı H. Koray Özcan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan ile görüştüler. Ziyarette temel konu ekonomi ve ülke gündemi oldu.Muğla...

İyi Parti İzmir ve Muğla Milletvekilleri ile Muğla İl Yönetimi MUTSO’yu ziyaret ederek; Meclis Başkanı H. Koray Özcan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan ile görüştüler. Ziyarette temel konu ekonomi ve ülke gündemi oldu.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından heyetleri ağırlamaya devam ediyor. İyi Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Dr. Aytun Çıray, Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun, Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ ve beraberindeki heyet, 17 Eylül Pazartesi günü MUTSO’yu ziyaret etti. Heyeti MUTSO Meclis Başkanı H. Koray Özcan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan ağırladı.

Ziyaret kapsamında heyete hitap eden Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, “Sizleri Odamızda ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bir siyasi parti olarak, Muğla’da önemli bir yere sahip olan sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelerek soruları ve sorunları ilk ağızdan öğrenmeniz ve Ankara’da doğru mercilere aktarmanızı önemsiyoruz.” dedi.

Bürokrasi ve siyaset olarak iki şapkası olduğunu ifade eden . İyi Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Dr. Aytun Çıray, “Sizden gerçekleri ve sektörlerin durumunu öğrenmek istiyoruz. Siyasi şapkamızı giydiğimizde amacımız muhalefet görevimizi üstlenmektir. Muhalefetin güçlü olması önemlidir. Hükümeti de korur. İş dünyası güven ister. Hem içeride hem dışarıda güvene ihtiyaç var.” dedi.Ülke ekonomisi ve sektörlere yansıması üzerine devam eden sohbette Başkan Ercan, “Piyasaya baktığımızda şuan ekonomik olarak sıkışmayan kimse yok. TOBB kapsamında Nefes Kredisini çıkartalı beş ay oldu. Beş ay dolmadan ikinci bir Nefes Kredisine ihtiyaç duyuldu.” ifadelerine yer verdi.Milletvekili Dr. Aytun Çıray’a Muğla’yı tanıtan ve Muğla ekonomisinin analizini içeren bir bilgilendirme aktaran Meclis Başkanı Koray Özcan, “Sivil toplum kuruluşları başkanları olarak sorumlu olduğumuz üyelerimiz ve bağlı olduğumuz birliğimiz var. Adımlarımızı bu bilinçle atıyoruz. Bizim öncelikli işimiz mikro ölçekli ekonomi. Muğla ekonomisi, geniş bir yelpazeye sahip olsa da temelde turizm, madencilik ve tarıma dayalıdır. Son günlerde yaşanan ekonomik sorunların temel çözümü, üretim ekonomisine dayalı bir politikanın izlenmesi olacaktır.” dedi.Ziyaret, Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun’ün gündeme ilişkin açıklamaları ve Muğla ile ülke ekonomisine ilişkin paylaşımlarla sürdü.

Bu haber toplam 425 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.