İYİ Parti’den sanayi esnafı ziyareti

İYİ Parti’den sanayi esnafı ziyareti
İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun ve Menteşe İlçe Başkanı Deniz Ekinci ile yönetim kurulu üyeleri Menteşe Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretleri...

İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun ve Menteşe İlçe Başkanı Deniz Ekinci ile yönetim kurulu üyeleri Menteşe Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnafları ziyaret ederek sorunlarını ve isteklerini dinleyen İYİ Partililer, vatandaşlarla bir araya geldi.

Haber Merkezi

Esnaf ziyaretlerine devam eden İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun ve Menteşe İlçe Başkanı Deniz Ekinci ile yönetim kurulu üyeleri Menteşe’deki Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. Vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti Milletvekili Ergun ile İlçe Başkanı Ekinci, esnafların sorunlarını ve isteklerini dinledi.

Esnafın zor durumda olduğunu, her zaman esnafın yanında olacaklarını belirten İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, “Esnaf ziyaretlerimize devam ediyoruz. Küçük esnafımız zor durumda. Zaten zor durumdaydı, Pandemi tuzu biberi oldu. Ziyaretlerimize devam edeceğiz. Esnafımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Çözümler bulmaya çalışacağız. İnşallah gelecek İYİ olacak” dedi.

Bu haber toplam 664 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.