İYİ Partiden ziyaret

İYİ Partiden ziyaret
İYİ Parti Muğla teşkilatı Toplu Taşıma İşverenler Sendikası Muğla Şubesine ziyaret etti.İYİ Parti Muğla İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Toplu Taşıma İşverenleri Sendikası Muğla Şube Başkanı Hüseyin Körçoban...

İYİ Parti Muğla teşkilatı Toplu Taşıma İşverenler Sendikası Muğla Şubesine ziyaret etti.

İYİ Parti Muğla İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Toplu Taşıma İşverenleri Sendikası Muğla Şube Başkanı Hüseyin Körçoban ve yönetimine ziyaret etti.

İYİ Parti Muğla İl Başkanı İcilay Gezgin Şekerdağ ziyarette yaptığı konuşmada, “Toplu Taşıma İşverenler Sendikası Başkanı Hüseyin  başkanımızı yıllardır tanırım kendisini bir abi olarak görüyorum. Halkımızın yararına olan bu sendikanın kurulmasında emeği olanlara kutluyorum ve hayırlı olsun. İYİ Parti olarak elimizden ne geliyorsa bizde elimiz taşın altına koymaya hazırız" dedi.

Türkiye Toplu Taşıma İşverenleri Sendikası Başkanı Hüseyin Körçoban ise, “Benim çok sevgili kardeşim İncilay hanım yıllardır tanıdığım bir isimdir. Kendisini hep başarılı işler yapması ve bu başarısının devam etmesini temenni ediyorum. Bu nazik ziyaretinizden ve desteklerinizden dolayı teşekkür ederim" dedi.

Bu haber toplam 455 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.