İYİ’lerden Sanayi Esnafına Ziyaret

İYİ’lerden Sanayi Esnafına Ziyaret
İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığı seçim çalışmalarına hız vermeden devam ediyor. 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri öncesi çalışmalarına hız kesmeden devam eden İYİ Parti Bodrum İlçe...

İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığı seçim çalışmalarına hız vermeden devam ediyor. 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri öncesi çalışmalarına hız kesmeden devam eden İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığı, Konacık Küçük Sanayi Sitesi’nde yer alan esnafları ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine 5 gün kala heyecanları daha da artarak çalışmalarına aralıksız devam eden İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, İYİ Parti Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun ve İYİ Parti İlçe Yönetimi çalışmalarına son gaz devam ediyor. Her fırsatta esnafla bir araya gelerek, esnaf ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyen İYİ Parti İlçe Yönetimi, aynı zamanda da Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in Türkiye’nin ilk kadın Cumhurbaşkanı olabilmesi için vatandaşlardan destek istemeye de devam ediyorlar.

İYİ Parti Bodrum İlçe Yönetiminin gerçekleştirdikleri ziyaretlerden dolayı oldukça mutlu olduklarını belirten esnaflar ise, Türkiye için en ideal Cumhurbaşkanının Meral Akşener olduğunu ve bütün temennilerinin 24 Haziran seçimlerinde Meral Akşener’in cumhurbaşkanı olması olduklarını belirterek, İlçe Yönetimine çalışmalarında başarılar dilediler.

Bu haber toplam 527 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.