İzciler misafirlerini ağırladı

İzciler misafirlerini ağırladı
Milas Fatih İlkokulu İzci Grubu, Milas Gençlik Spor İzci Grubunun daveti üzerine Milas’a gelen Tekirdağ Çerkezköy İzcileri’ni Milas gezisinin ardından Didim Orman Kampı’nda ağırladı.Milas Fatih İlkokulu İzci Grubu, Milas’a...

Milas Fatih İlkokulu İzci Grubu, Milas Gençlik Spor İzci Grubunun daveti üzerine Milas’a gelen Tekirdağ Çerkezköy İzcileri’ni Milas gezisinin ardından Didim Orman Kampı’nda ağırladı.

Milas Fatih İlkokulu İzci Grubu, Milas’a gelen Tekirdağ Çerkezköy İzcileri’ni ağırladı. Milas Gençlik Spor İzci Grubu’nun daveti üzerine Milas’a gelen grupla birlikte Milas Belediyesi ve Milas Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret eden izcilere çam ağacı ve çeşitli hediyeler verildi.

Misafir öğrenciler Milas’taki gezinin ardından Didim Orman Kampı’nda ağırlandı. Kamptaki etkinliklere İzci Lideri Hülya Özbek ve diğer izci liderleri Şennur Bacaksız, Gülay Mutlu eşlik etti.

Didim Belediyesi tarafından şehir içi tur otobüsü ile Didim’i gezen misafir izciler, düzenlenen kampın ardından okullarına uğurlandı.

Tekirdağ Çerkezköy Belediyesi ise Milaslı izcilere çeşitli hediyeler göndererek önümüzdeki yıl için Edirne ve İstanbul gezisine davet etti.

Milas Fatih İlkokulu Müdürü Bülent Hekimoğlu, düzenlenen etkinliği izciliğin kurucusu olan Robert Baden Powell’in sözüyle anlattı. Hekimoğlu, “Powell’in ‘Tatil günlerinde göçebelerin hayatını taklit edin. Kırlarda, ormanlarda, su kenarlarında çadır kurun, ateş yakın, yemeğinizi kendiniz pişirin. Geceleri yıldızlara bakarak yolunuzu bulmaya çalışın. Her zorluğu yenmesini bilin. Başarılı, becerikli bir insan olun. Hayatta yapılması imkânsız bir şey yoktur. Azim, sebat, her türlü zorluğu yenmeye yeter. Başkalarından yardım beklemeden herkes kendi işini görmeye alışmalıdır.’ felsefesiyle çalışmalarını yürüten okulumuz izcileri, Tekirdağ Çerkezköy İzcileri’ni Didim Orman Kampı’nda ev sahipliği yaparak misafir izcileri ağırlamıştır. Misafir izcilerin ilçemizde bulundukları sürece İzciliğin birleştirici, kaynaştırıcı yönünü de ortaya çıkaran izcilerimiz mutlu bir şekilde okulumuza döndüler. Misafirlerini de mutlu ederek uğurladılar.” dedi.

Bu haber toplam 609 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.