“İzin, İrtifak İşleri Rehabilitasyon ve ÇED İşlemleri” Eğitimleri Başladı

“İzin, İrtifak İşleri Rehabilitasyon ve ÇED İşlemleri” Eğitimleri Başladı
Orman Genel Müdürlüğü İzin ve İrtifak Daire Başkanlığının 2019 yılı hizmet içi eğitim programında yer alan “İzin ve İrtifak İşleri Rehabilitasyon...

Orman Genel Müdürlüğü İzin ve İrtifak Daire Başkanlığının 2019 yılı hizmet içi eğitim programında yer alan “İzin ve İrtifak İşleri Rehabilitasyon ve ÇED İşlemleri” konulu eğitim semineri Bodrum’da başladı.

Gerçekleştirilen seminere 28 Orman Bölge Müdürlüğü’nün İzin ve İrtifak Şube Müdürleri ile konuyla ilgili teknik elemanlar katıldı.  İzin İrtifak Daire Başkanı Hakkı Gedik koordinesinde 15-18 Ekim tarihleri arasında Bodrum’da düzenlenecek olan seminerin açılışına, Orman Genel Müdür Yardımcısı Hayati Özgür, Muğla Orman Bölge Müdürü Yasin Yaprak, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Osman Öner ve Milas Orman İşletme Müdürü Çetin Akkaya katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Genel Müdür Yardımcısı Hayati Özgür; “Tüm İzin İrtifak Rehabilitasyon ve ÇED işlemlerinin bu eğitim seminerinde ele alınacaktır. Seminerin başarılı ve verimli geçmesini diliyorum.” Dedi.

Böyle bir seminerde ev sahipliği yapmaktan duydukları memnuniyeti belirten Muğla Orman Bölge Müdürü Yasin Yaprak ise eğitimin hayırlı olması dileğinde bulundu.

İzin ve İrtifak Dairesi Başkanlığı’nın Bodrum’daki eğitim seminerinde orman alanlarında İzin İrtifak İşlemleri, Maden İzinleri, 17/3 Madde İzinleri, Turizm İzinleri ve Tahsisleri, Enerji İzinleri ve 18. Madde İşlemleri, Orbis ve e-izin Modülü konularında eğitim verilecek.

Bu haber toplam 389 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.