JAHREİN, ALİM KARACA HAKKINDA PARTİ İÇİ İŞLEM BAŞLATILDIĞINI DUYURDU

JAHREİN, ALİM KARACA HAKKINDA PARTİ İÇİ İŞLEM BAŞLATILDIĞINI DUYURDU
BERİTAN YÜCEL--Ünlü Twitch yayıncısı Jahrein, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bir vatandaşla telefon konuşması sırasında küfrettiği ve tehdit videosuyla gündeme gelen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca hakkında...

BERİTAN YÜCEL--Ünlü Twitch yayıncısı Jahrein, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bir vatandaşla telefon konuşması sırasında küfrettiği ve tehdit videosuyla gündeme gelen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca hakkında parti içi gerekli işlemlerin başlatıldığını duyurdu.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, geçtiğimiz günlerde bir vatandaşla telefon görüşmesi esnasında küfür ve tehdit ettiği kayıtların ortaya çıkmasıyla gündeme gelmişti. Birçok kesimden tepki toplayan Alim Karaca’ya bir tepkide Jahrein isimli Twitch fenomeni Ahmet Sonuç’tan gelmişti.

Twitch fenomeni Jahrein, twitter üzerinden yaptığı paylaşımda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü ve Alim Karaca hakkında parti içi gerekli işlemlerin başlatıldığını duyurdu.

Jahrein, Twitter'da hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Az önce Cumhuriyet Halk Partisi’nden aradılar. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu telefonun diğer ucunda. Kendisiyle biraz sohbet ettik. Hassas olduğumuz Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca hakkında parti içi gerekli işlemleri başlattıklarını söylediler. Konunun takipçisi olanlara duyurulur! Kendisine gençlerin özellikle bu konularda çok titiz olduklarını, iktidarın yaptığı ‘benden olanı koruru’ tavrına karşı olduklarını anlattım. Öyle olmadıklarını, yalnızca yoğun gündemden ötürü bu konuya yeni değinebildiklerini iletti.”

Bu haber toplam 1164 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.