Jandarmadan kadınlara uyarı

Jandarmadan kadınlara uyarı
Muğla İl Jandarma Komutanlığı, kadınlara yapılan şiddeti en aza indirmek için Pazar günü gerçekleşen Yörük Türkmen Şenliğinde vatandaşlara broşür...

Muğla İl Jandarma Komutanlığı, kadınlara yapılan şiddeti en aza indirmek için Pazar günü gerçekleşen Yörük Türkmen Şenliğinde vatandaşlara broşür dağıttı. Jandarma, son zamanlarda artan kadına şiddet olaylarının önüne geçmek için vatandaşlara, ‘Çevrenizde çocuklara yönelik ve aile içi şiddete maruz kalan kadınlarla ilgili, her türlü suçta hemen bizi arayın’ başlıklı broşür dağıttı.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı kadınlara yönelik artan şiddet olaylarını aza indirmek için 15 bin vatandaşın katıldığı 5. Yörük Türkmen Şenliğinde vatandaşa bilgilendirme broşürü dağıttı. İçlerinde kadın asker’inde olduğu çok sayıda jandarma, şenliğe katılan vatandaşlara broşür dağıtıp, kadınlara şiddet gördükleri taktirde ne tür hakları olduklarını hatırlattılar. ‘Çevrenizde çocuklara yönelik ve aile içi şiddete maruz kalan kadınlarla ilgili, her türlü suçta hemen bizi arayın’ yazılı broşür ile bilgi dağıtan jandarma son günlerde yaşanan kadına şiddet olaylarını en aza indirmeyi hedefliyor. Vatandaşlar ile tek tek görüşen ve çevrelerinde gördükleri şiddet olaylarında ‘Alo Jandarma156’numarasını arayıp bildirmeleri gerektiği belirtildi..

Bu haber toplam 554 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.