Jandarma’dan memnun bırakan denetim

Jandarma’dan memnun bırakan denetim
Milas Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, Kurban Bayramı nedeniyle Bafa Jandarma Kontrol Noktası'nda yaptıkları yol denetimlerinde sürücüleri hem...

Milas Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, Kurban Bayramı nedeniyle Bafa Jandarma Kontrol Noktası'nda yaptıkları yol denetimlerinde sürücüleri hem uyardı, hem de şeker ve kolonya ikram etti. 

Milas’ta görev yapan Milas Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, Bafa’da yaptıkları yol denetiminde sürücüleri trafik kuralları konusunda uyararak şeker ve kolonya ikram etti. Kurban Bayramı’nda oluşan trafik nedeniyle yaşanabilecek kazaları en aza indirmek amacıyla yapılan denetimlerde, sürücüler yüksek hız ve emniyet kemeri takılması konusunda uyarıldı. İçişleri Bakanlığı tarafından “Frene değil, kurala güven” sloganıyla başlatılan trafik seferberliğini hatırlatan görevli askerler, sürücü ve yolculara şeker ve kolonya ikram ederek, vatandaşların bayramını kutladı. "En büyük asker bizim asker" diyerek slogan atan vatandaşlar, denetimlerden memnun olduklarını belirterek, görevli askerlerin güleryüzlü davranışlarından dolayı teşekkür etti.

Bu haber toplam 625 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.