Jeotermal saha ihalesi iptal edildi

Jeotermal saha ihalesi iptal edildi
Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından ihale edileceği ilan edilen 32 adet jeotermal saha ihalesi iptal edildi.Haber Merkezi07...

Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından ihale edileceği ilan edilen 32 adet jeotermal saha ihalesi iptal edildi.

Haber Merkezi

07 Ekim 2020 tarih ve 31267 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan ve 26 Ekim 2020 tarihinde Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından ihale edileceği ilan edilen 32 adet jeotermal saha ihalesi,  iptal edildi.

Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“İhale Komisyonunun 13 Ekim 2020 tarihli kararında yer alan; ihale edilecek sahaların önemli bir kısmı Cumhurbaşkanlığı Kararları ile Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi olarak ilan edilen alanlarda kaldığından, ihaleyi kazanan kişi/firmaların izin aşamasında mevzuattan kaynaklı hak kaybına uğramaması için ihale öncesi Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın görüşü alınması gerektiği yönündeki gerekçesi ile 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 29. maddesi kapsamında iptal edilmiştir.”

Bu haber toplam 686 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.