Kaçak avcılık yapana idari para cezası

Kaçak avcılık yapana idari para cezası
Yatağan Avcılar-Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Spor Kulübü Derneği Başkanı Ali Akalp, 2020-2021 av sezonunun başladığını bildirdi. Akalp, belgesiz...

Yatağan Avcılar-Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Spor Kulübü Derneği Başkanı Ali Akalp, 2020-2021 av sezonunun başladığını bildirdi. Akalp, belgesiz avcılık yapanların uyarılması gerektiğini belirterek bu kişilerin jandarmaya, Muğla Milli Parklara, Av Korumaya veya kendisine bilgi verilmesi gerektiğini söyledi.

Haber Merkezi

Yatağan Avcılar-Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Spor Kulübü Derneği Başkanı Ali Akalp, 2020-2021 av sezonunun domuz, üveyik ve bıldırcın avı ile başladığını söyledi. Akalp, av sezonunun 7 Mart 2021 tarihinde sona ereceğini bildirdi.

Başkan Akalp, kaçak avcılık yapmanın yasak ve ağır cezai işlemleri olacağının altını çizerek, önemli uyarılarda bulundu.

Akalp, “Derneğimize kayıtlı avcıların belgelerini derneğimize vererek belgelerinin vizelerini yaptırmaları ve avcılık pullarını almaları gerekiyor. Belgesiz avcılık yapanların uyarılması gerekiyor. Bu kişilerin jandarmaya, Muğla Milli Parklara, Av Korumaya veya bana bilgi vermeleri gerekiyor. Avcılık belgesi almak isteyenler 1 adet dosya, 4 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi, öğrenim belgesi, Nüfus müdürlüğünden alınacak ikametgâh ve kurs katılım ücreti ile birlikte Yatağan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne müracaat edebilirler” dedi.

Ayrıca Akalp, talep olursa Yatağan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile birlikte iş birliği yapılarak 8 gün süreli toplamda 32 saatlik avcılık kursunun açılacağını söyledi.

Bu haber toplam 719 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.