Kadem Mete, Atatürk’ ü Andı

Kadem Mete, Atatürk’ ü Andı
AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün ölüm yıldönümü nedeniyle Muğla Yaşayanları’ na ulaştırılmak üzere yazılı...

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün ölüm yıldönümü nedeniyle Muğla Yaşayanları’ na ulaştırılmak üzere yazılı bir basın mesajı gönderdi.

İl Başkanı Kadem Mete’nin yazılı olarak yayınlayıp gönderdiği mesajın içeriğinde, şu cümleler yer aldı:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının yıldönümünde rahmetle anıyorum. İstiklal Mücadelemiz’ de, milletçe verdiğimiz eşine ve benzerine rastlanılmayan bir mücadelenin lideri olup, imkânsızlıklar içinde Cumhuriyetimiz’ i kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, başarısıyla sadece Türk Milleti’ne değil, tüm dünya milletlerine de örnek olmuştur.

Bugün Türkiye Cumhuriyeti Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda yol almaktadır. Cumhuriyetimiz, onun ifadesiyle ilelebet payidar kalacaktır.

Birliğimizle, beraberliğimizle, siyasi, askeri, ekonomik ve daha birçok başarımızla her geçen gün daha da güçlü hale geleceğimize inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’ nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının yıldönümünde, saygı ve rahmetle anıyorum. Hayatını, vatanı ve milleti adına kaybeden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi de bugün vesilesi ile minnetle yâd ediyorum.”

Bu haber toplam 537 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.