Kadem Mete: Bizlere hakaret edenler şimdi bu partide çok ciddi makamlardadır

Kadem Mete: Bizlere hakaret edenler şimdi bu partide çok ciddi makamlardadır
Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete partisinin Bodrum ilçe kongresinde ilginç açıklamalarda bulundu. İl Başkanı Mete “ zamanında bizlere her türlü...

Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete partisinin Bodrum ilçe kongresinde ilginç açıklamalarda bulundu. İl Başkanı Mete “ zamanında bizlere her türlü hakaretleri edenler, genel başkanımıza ağza alınmayacak sözler söyleyenler bu gün bu partide çok ciddi makamlardadır” dedi. İl Başkanı Mete Muğla’da CHP’nin oyunun yüzde 50 olduğunu açıkladı.

Mete: genel merkezin adaylarına destek verin

Muğla Ak Parti’de hafta sonunda ilçe kongreleri yapıldı. Bodrum ilçe kongresinde konuşan kongrelerde genel merkezin gösterdiği adayların desteklenmesi gerektiğini söyleyen Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete “ Genel merkezimiz parti içerisinde bölünme olmasını önlemek için tek adayla seçimlere gidilmesinden yana. Ancak bazı ilçelerde iki aday çıkıyor. Sizlerden genel merkezimiz tarafından atanan isimlere oy vermenizi istiyorum” dedi.

Mete: hakaret edenler ciddi makamdalar

Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem  Mete ilçe kongresinde yaptığı konuşmada “Biz demokratik bir partiyiz. Zamanında bizlere her türlü hakaretleri edenler, genel başkanımıza ağza alınmayacak sözler söyleyenler bu gün bu partide çok ciddi makamlardadır. Bunu kabul ediyor olmamız bizim zenginliğimizdendir. Bizim gönlümüzün ferahlığındandır. 15 Temmuz’da sokaklarda olmayanlar bu gün kongre salonlarında görev talep ediyorlar. Bizim oralarda bir söz vardır. Kaynana düğünden sonra gelinini çağırmış. Kızım babanın evinde ne öğrendiysen o orada kaldı. Burası senin kocanın evidir. Buranın kurallarına göre oynayacaksın der”  dedi.

Mete: CHP’nin oyu yüzde 50

Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete “ Muğla’da anket yapılıyor. Muğla Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinden memnunmususunuz diye.  Ankete katılanların yüzde 62’sihayır memnun değiliz diyor.Aynı kişilere soruluyor. Yarın seçim olsa oyunuzu hangi partiye verirsiniz diyor. Yüzde 50 yine CHP çıkıyor. Cumhuriyet Halk Partililer birbirlerine kötü söz söyleseler de, bir birlerinin arkalarından konuşsalar da sandığa gidip yine o inandıkları ideal uğruna oylarını kullanıyorlar. Bizde adam diyor ki üç yıldır partiye uğramadım. Niye diye soruyorsun ben o başkanı sevmiyorum diye cevap veriyor. Bizim bu anlayıştan kurtulmamız lazım. 2019 seçimlerinde CHP’liler bir birine düşecek. Bodrum’un, Marmaris’in ve Fethiye’nin başkan adayları var. Onlar kavga ederken biz ilk önce Bodrum’a daha sonra da Muğla’ya Ak Parti’nin bayrağını dikeceğiz” dedi.

MUSTAFA İNCİ

Bu haber toplam 1406 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.