Kadın Hokey Milli Takımı İlk Kampı Bitirdi

Kadın Hokey Milli Takımı İlk Kampı Bitirdi
SİNEM KORKMAZ- Muğla’dan 3 sporcu Kadın Hokey Milli Takımında. Hırvatistan’ın Sveti İvan Zelina şehrinde yapılacak Avrupa Kadınlar Hokey Şampiyonası...

SİNEM KORKMAZ- Muğla’dan 3 sporcu Kadın Hokey Milli Takımında. Hırvatistan’ın Sveti İvan Zelina şehrinde yapılacak Avrupa Kadınlar Hokey Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren Kadın Hokey Milli Takımı ilk kampı bitirdi. İlk kampta bazı sporcular elenirken Muğla’dan kampa seçilen Hokeycilerde bir değişiklik olmadı. Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübünden 3 sporcu,  2 kamp daha yaptıktan sonra Hırvatistan’a hareket edecekler.

Muğla’dan A Milli Takım düzeyinde Milli takım kampına seçilen, 45 gol ile Türkiye Ligleri Gol Kraliçesi olan Songül Gültekin, her şeyin güzel gittiğini fakat Muğla da 1 kaç kişi ve kurum hariç kimsenin Süper Lig takımları Ege Yıldızları ve Muğla Olimpik’e destek vermediğini ifade etti.

Songül Gültekin ile birlikte  15 yaşında A Milli Takımın en genç sporcusu Aleyna Başbuğ ve 16 yaşında A Milli Takımın en genç kalecisi Hatice Demirci Milli takım kamplarında A Milli takım için mücadele veriyor.

Bu haber toplam 388 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.