Kadın Kollarından kan bağışı

Kadın Kollarından kan bağışı
14 haziran dünya gönüllü kan bağışçıları günü dolayısıyla Ak Parti Muğla Kadın Kolları üyeleri Kızılay'a kadın bağışında bulundu.Sinem KorkmazMuğla'nın Menteşe ilçesinde 14 haziran dünya gönüllü kan bağışçıları...

14 haziran dünya gönüllü kan bağışçıları günü dolayısıyla Ak Parti Muğla Kadın Kolları üyeleri Kızılay'a kadın bağışında bulundu.

Sinem Korkmaz

Muğla'nın Menteşe ilçesinde 14 haziran dünya gönüllü kan bağışçıları günü  dolayısıyla Ak Parti Muğla Kadın Kolları üyeleri Kızılay'a kadın bağışında bulundu. AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ise kan bağışında bulunan partililerini yalnız bırakmadı.

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Duygu Pınar Marçalı Doğru, "İnşallah Kızılay’a güzel bir kampanyada bulunmuş oluruz ve uygun yerlere gider" dedi.

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı, "14 Haziran dünya kan bağışçılar günü bizde genel merkezimiz ve Kızılay’la birlikte ortak bir kampanya düzenledik. Bütün Muğlalı hemşerilerimizi kan bağışına davet ettik. Kadın kolları ekibimiz ve vekillerimiz burada. İnşallah Kızılay’a güzel bir kampanyada bulunmuş oluruz ve uygun yerlere gider" dedi.

Bu haber toplam 247 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.