Kadın Kollarından Tokat'a ziyaret

Kadın Kollarından Tokat'a ziyaret
CHP Muğla il ve İlçeleri Kadın Kolları tarafından düzenlenen CHP Kadın Kolları Genişletilmiş Eşgüdüm Toplantısı ve eğitim çalışması Milas'ta yapıldı.Muğla İl ve 13 İlçe kadın kolları Başkanı ve yöneticilerinin...

CHP Muğla il ve İlçeleri Kadın Kolları tarafından düzenlenen CHP Kadın Kolları Genişletilmiş Eşgüdüm Toplantısı ve eğitim çalışması Milas'ta yapıldı.Muğla İl ve 13 İlçe kadın kolları Başkanı ve yöneticilerinin katılımı ile düzenlenen Genişletilmiş Eşgüdüm Toplantısı 27 Mart Salı günü Milas Belediyesi Prof.Dr. Aşkıdil Akarca Salonunda gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantının ardında Kadın Kolları Başkan ve yöneticileri Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'ı da makamında ziyaret etti.Düzenledikleri toplantı ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Kadın kolları yöneticileri Başkan Tokat'a da çalışmalarında başarı dilediler.Ziyaret için duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tokat , Kadın kolları başkan ve yöneticilerine belediye Kültür yayınlarından oluşan birer çanta hediye etti.

Başkan Tokat'ın ziyaretinin ardından Kadın Kolları daha sonra Hekatomnos anıt mezarı ve Salı pazarını ziyaret ederek pazarcı esnafı ve alış verişe gelen vatandaşlarla sohbet etti.

Bu haber toplam 583 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.