Kahramanmaraşlılar Milas’ta

Kahramanmaraşlılar Milas’ta
Sivil toplum örgütleri arasında yer almayı amaçlayan Kahramanmaraşlılar, Milas’ta bir araya geldi. Öte yandan Milas Kahramanmaraşlılar Derneği’nin işadamı Feti Kaya başkanlığında bir ekip tarafından kuracağı belirtildi....

Sivil toplum örgütleri arasında yer almayı amaçlayan Kahramanmaraşlılar, Milas’ta bir araya geldi. Öte yandan Milas Kahramanmaraşlılar Derneği’nin işadamı Feti Kaya başkanlığında bir ekip tarafından kuracağı belirtildi.

Kahramanmaraş’ın en güçlü sivil toplum örgütleri arasında yer almayı amaçlayan Kahramanmaraşlılar, Milas’ta bir araya geldiler. Uzun bir araç konvoyuyla ilçeye giren Kahramanmaraşlıları, işadamı Feti Kaya başkanlığındaki kalabalık bir topluluk karşıladı. Daha sonra toplantı için Halil Bey Bulvarı’ndaki Bacanaklar Restoran’a geçildi.

İzmir Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Murat Özbilir, toplantıda yaptığı konuşmada yakın gelecekte Türkiye’nin en güçlü sivil toplum örgütü olmayı amaçladıklarını belirterek şunları söyledi: “Ülkemizin her ilinde her ilçesinde örgütlenmeyi amaçlıyoruz. Hedefimiz federasyondan, konfederasyona doğru bilinçli ilkeli yolculuk yapmaktır. Biz bunu sadece bir hemşeri dayanışması, yardımlaşması olarak hedeflemiyoruz. Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Yaşamın her alanında örgütlü olmak, bilinçli olmak, birliğimizi beraberliğimizi hep canlı tutmak zorundayız. Emperyal güçler her yıl bir ülkeye odaklanıyor, onu yağmalıyor, talan ediyor, iç kargaşalar çıkarıyor, kardeşi kardeşe düşman ediyor. Bizim çatımız bir siyasi harekatın, görüşün, yada siyasi bir davanın uzantısı asla değildir. Bizim merkezimiz Türkiye’nin kendisidir, Devletimizin varlığı, milletimizin birliği beraberliğidir. Kahramanmaraşlılar Çanakkale ruhuyla besleniyor.”

KAHRAMANMA-RAŞLILARI MİLAS’TA FETİ KAYA TEMSİL EDECEK

Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Murat Özbilir, Milas Kahramanmaraşlılar Derneği’nin işadamı Feti Kaya başkanlığında bir ekibin kuracağını belirterek, “Feti Kaya Kahramanmaraşlılar için bir değerdir. Hemşerimiz sadece iş adamı kimliğiyle değil, her konuda özü, sözü aynı bir Kahramanmaraşlı olarak bu sürece önemli katkılar sunacak ve Milas, Muğla bölgesinde bütün hemşerilerimizi temsil edecektir.” dedi.

Toplantıya katılan konuklara ünlü Afşin tavası ikram edildi. Ege Bölgesindeki Kahramanmaraşlılar Dernekleri buluşmalarının devam edeceği belirtildi.

Bu haber toplam 945 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.