Kaldırımı kapatan reklam panosu sorun oldu

Kaldırımı kapatan reklam panosu sorun oldu
Muğla’nın Menteşe ilçesi Akyol semtinde bir inşaat firmasının çalışma yaptığı alanın önünde bulunan kaldırıma reklam panosunu koyarak, kaldırımı...

Muğla’nın Menteşe ilçesi Akyol semtinde bir inşaat firmasının çalışma yaptığı alanın önünde bulunan kaldırıma reklam panosunu koyarak, kaldırımı işgal etmesi vatandaşı isyan ettirdi.

Sinem Korkmaz

Muğla’nın Menteşe İlçesi Akyol semtinde kaldırımı işgal eden reklam panoları vatandaşı isyan ettirdi. Bir inşaat firmasına ait olan ve kaldırımı tahrip ederek yerleştirilen reklam panosu, vatandaşlar arasında sorun yarattı. İnşaatın bulunduğu sokağın çift yönlü araç trafiğine açık olduğunu söyleyen vatandaşlar, “Kaldırımlar da işgal halindeyken, biz nereden yürüyeceğiz” diyerek isyan etti.

KALDIRIMA DEMİR DUBA ENGELİ

Devam eden inşaatın bulunduğu yere yakın oturduğunu ve sürekli konu olan yoldan geçtiğini söyleyen bir vatandaş, “Evim buraya çok yakın ve sürekli bu yolu kullanıyorum. Baktığınızda şu an inşaat işini sürdüren firma, inşaatın çevresini kapattığı reklam panolarını kaldırıma koymuş. Koymakla kalmamış resmen kaldırımları kırmış. Burada vatandaş nereden yürüyecek? Bebek arabası olan insanlar veya tekerlekli sandalye kullanan vatandaşlar cadde üzerinden mi gidecek? Burası çift yönlü trafiğe açık bir yer. Daha önce birçok kazaya davetiye de çıkarmış bir yer. Şimdi çıkıp diyecekler ki ‘karşı kaldırımdan yürü’ fakat karşı kaldırımda da demir dubalar çakılı. Yani bu kaldırımların var oluş sebebi vatandaşın kullanımında olması değil mi? Biz anlamadık. Duba olan kaldırımda iki kişi yan yana yürüyemez resmen. Defalarca konuyu yetkili yerlere bildirdik fakat bir geri dönüş olmadı. Burada vatandaş mağdur. Birileri de duruma el atsın artık” dedi.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde facebook isimli sosyal medya üzerinden vatandaşlar konu ile ilgili “Şikâyetim var Muğla” isimli profil altında aynı sorunu paylaşmış ve “boş arazinin reklamı için koca kaldırım işgal ediliyor” şeklinde isyan etmişti. Paylaşılan gönderinin altına yapılan yorumlarda sürekli Akyol halkı ile uğraşılıyor olduğu ifade edilirken, “Belediye başkanı Akyol semtinden az oy aldı galiba” yorumlarına da neden oldu.

Bu haber toplam 848 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.