Kaldırımları İşgal Eden Araçlara Sosyal Medyadan Tepki

Kaldırımları İşgal Eden Araçlara Sosyal Medyadan Tepki
TARİHİ MEYDAN OTOPARKA DÖNDÜSİNEM KARAKAYA- Kaldırımı işgal eden araçlar, vatandaşın tepkilerine yol açtı. Otopark sorunu yaşanan Menteşe’de vatandaşların...

TARİHİ MEYDAN OTOPARKA DÖNDÜ

SİNEM KARAKAYA- Kaldırımı işgal eden araçlar, vatandaşın tepkilerine yol açtı. Otopark sorunu yaşanan Menteşe’de vatandaşların kaldırıma araç park etmeleri, duyarlı vatandaşların tepkilerine neden oldu.

Muğla’nın Menteşe İlçesi Kurşunlu Cami Meydanı’nda kaldırımlara araç park edenlere, vatandaşlar sosyal medyadan tepki gösterdi. Araçlar, yaya kaldırımını ve görme engelli vatandaşların kullandığı sarı çizgiyi saatlerce işgal etmesine vatandaşlar büyük tepki gösterdi.

Kaldırımları İşgal Eden Araçlara Sosyal Medyadan Tepki

Kaldırıma park edilen araçlar, yaya geçişlerinde zorluk çıkardı. Bazı engelli vatandaşlar ise kaldırımı kullanma imkânı bulamadı. Bu durum karşısında vatandaşlar, sosyal medya platformlarında ‘Tarihi Kurşunlu Meydanı otopark olmuş. Ayıptır, yazıktır’ tepkilerine yol açtı.

Araçlarının kaldırım ve görme engelliler için yapılan sarı çizgilere park edilmesine karşı bazı vatandaşlar; “Çocuklarımız okullarına, kaldırım yerine yoldan gidiyorlar. Bu araçlar neden kaldırımlarda duruyor. Yan tarafta katlı otopark var, oraya koysunlar. Muğla’da en büyük sorunlardan birisi de otopark sorunu. Buna derhal bir çözüm bulmaları gerekir. Araçların kaldırımları işgal etmelerini istemiyoruz” ifadelerini kullandılar.

Öte yandan vatandaşlar, otopark sorunu yaşanan Muğla’da bir an önce bu sorunun çözüme kavuşturulması istiyor.

Bu haber toplam 938 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.