“KAMYONETÇİ ESNAFI DA DESTEKTEN YARARLANSIN”

“KAMYONETÇİ ESNAFI DA DESTEKTEN YARARLANSIN”
Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, Cumhurbaşkanlığı tarafından yaklaşık 2 hafta önce açıklanan esnafa yardım paketi içerisinde yer almayan kamyoncu ve kamyonetçi esnafının da yararlanması...

Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, Cumhurbaşkanlığı tarafından yaklaşık 2 hafta önce açıklanan esnafa yardım paketi içerisinde yer almayan kamyoncu ve kamyonetçi esnafının da yararlanması gerektiğini söyleyerek, talepte bulunduklarını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 17 Mayıs 2021 tarihinde açıklanan esnafa destek paketi kapsamında yer almayan kamyoncu ve kamyonetçi esnafı için açıklama yapan Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, kamyonetçi esnafının da hibe desteğinden yararlanması gerektiğini belirtti.

Spor salonları, halı yıkamacısı, tekneci ve dövmeci esnaflarının ardından kamyoncu ve kamyonetçi esnaflarının da pakete dâhil edilmesi gerektiğini söyleyen Başkan Ayyıldız, “Pandemi döneminde de esnaf ve sanatkârlarımızın, araç sahibi şoför esnaflarımızın her zaman yanında olduğunuzu belirten teşekkür yazımızı 17.05.2021 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklama metninin içerisinde yer alamayan spor salonları, halı yıkamacı esnaflarımız, tekneci, dövmeci ve kamyoncu esnaflarımızın devletimiz tarafından maddi yardım yapılmadığını belirtmiştik. Şimdi buna ilaveten kamyonetçi esnaflarımızın da maddi, nakit para yardımı yapılmasını da Sayın Cumhurbaşkanımız ile yapacağımız görüşmede ileteceğiz. Esnaflarımıza destekte bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken’e teşekkür ederiz” dedi.

Bu haber toplam 246 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.