Kan bağışına davet

Kan bağışına davet
Milas’ta hafta içi her salı ve perşembe günü Atapark’ta konuşlanan Türk Kızılayı mobil kan aracı, Milas halkını kan bağışında bulunarak can kurtarmaya davet ediyor.Milas’ta Atapark’ta kurulan Türk Kızılayı mobil...

Milas’ta hafta içi her salı ve perşembe günü Atapark’ta konuşlanan Türk Kızılayı mobil kan aracı, Milas halkını kan bağışında bulunarak can kurtarmaya davet ediyor.

Milas’ta Atapark’ta kurulan Türk Kızılayı mobil kan aracı, hafta içi her salı ve perşembe günü potansiyel bağışçılardan kan topluyor. Kan ihtiyacının yılın her dönemi önemini koruduğunu belirten yetkililer, vatandaşları düzenli kan bağışına davet ediyor. Düzenli kan bağışının insan sağlığı üzerindeki faydalara dikkat çeken uzmanlar, öte yandan bağış yapmanın verdiği maneviyata da dikkat çekiyor. Bir ünite kanın, ortalama kan ihtiyacı olan 3 hastaya can verdiğine dikkat çeken Kızılay yetkilileri, “Milas’taki bağışçılarımızdan memnu nuz. Ama hava şartları nedeniyle kan bağışında azalma yaşanabiliyor. Halkımız kan ihtiyacının yıl boyu devam ettiğini unutmamalı. Vatandaşla rımızı kan bağışında bulunmaları ve kan bağışı konusunda bilinçlenmele rini sağlamak amacıyla herkesi kan bağışı stantlarına davet ediyoruz.” diye konuştu.

Bu haber toplam 594 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.