Kantinsiz Okul Projesi

Kantinsiz Okul Projesi
Eğitim de başarı denince ilk akla gelen kurumlardan Özel Fethiye Bilgifen okullarında öğrencilerin sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmaları için “kantinsiz okul” sloganıyla yola çıktı. Öğrencilerin Abur cubur tüketiminden...

Eğitim de başarı denince ilk akla gelen kurumlardan Özel Fethiye Bilgifen okullarında öğrencilerin sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmaları için “kantinsiz okul” sloganıyla yola çıktı. Öğrencilerin Abur cubur tüketiminden korumak, tasarruf bilinci oluşturmak ve sağlıklı beslenmelerini sağlamak amacıyla kantinsiz okul projesine geçiş yaptı. Öğrenciler beslenme saatinde organik ürünlerle beslenecekler.

Bilgifen Okulları Müdürü Şerif Özdemir, öğrencilerin her yönüyle hayata hazırlanmasında sadece eğitimin değil, bu tür projelerinde önemli olduğuna dikkat çekerek, “öğrencilerimize alışkanlık kazandırabilmek adına kantinsiz okul projesine geçiş yaptık. Beslenme sağlık açısından önemli, ayrıca hangi tür besinleri aldığı da önemli. Sağlıklı ve başarılı nesiller için organik gıda, kaliteli kadro ile iyi eğitim şart. Anne ve babaların bize emanet ettiği çocuklarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlamak bizim görevimiz.”dedi.

Bu haber toplam 529 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.