“KAPANMA” ÖNCESİ AKIN ETTİLER

“KAPANMA” ÖNCESİ AKIN ETTİLER
Coronavirüsle mücadele kapsamında bugün saat 19.00’da başlayacak olup 17 Mayıs Pazartesi günü sabah 05.00’e kadar uygulanacak olan tam kapanma öncesi vatandaşlar pazara yöneldi. Menteşe’de kurulan meşhur Perşembe Pazarı’nda...

Coronavirüsle mücadele kapsamında bugün saat 19.00’da başlayacak olup 17 Mayıs Pazartesi günü sabah 05.00’e kadar uygulanacak olan tam kapanma öncesi vatandaşlar pazara yöneldi. Menteşe’de kurulan meşhur Perşembe Pazarı’nda kısıtlama önce aşırı yoğunluk oluştuğu görüldü.

Muğla’da 17 günlük tam kapanmanın açıklanmasının ardından kentte hareketlilik yaşandı. Kentteki semt pazarı, alışveriş mağazalarının bulunduğu caddelerde kapanma öncesindeki son günde yoğunluk arttı.

17 gün sürecek kapanma öncesinde alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar Perşembe Pazarı’nda yoğunluk oluşturdu. Pazarda ve çevresinde neredeyse adım atacak yer kalmadığı görülürken, kalabalıktan tedirgin olan bazı kişiler ise pazar girişinden geri döndü.

Tam kapanma öncesinde pazara alışveriş için gelen Nilüfer Korkmaz, “Kapanma başlayacağı için mecburen alışveriş için pazara geldik.Biz her hafta alışverişimizi Perşembe Pazarından yaparız ama yasak başlayacağı için bugün bir aşırı kalabalık var. İnsanlar karınlarını doyurmak için bir şeyler almak zorunda. Umarım bu yasaklardan sonra eski günlerimize döneriz” dedi.

Bu haber toplam 375 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.