Kapı Kapı Şikayet ve Talep Dinliyorlar

Kapı Kapı Şikayet ve Talep Dinliyorlar
Milas Belediye Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü personeli, ilçe genelinde kapı kapı dolaşarak vatandaşların şikayet ve taleplerini dinlemeye devam...

Milas Belediye Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü personeli, ilçe genelinde kapı kapı dolaşarak vatandaşların şikayet ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.

Milas Belediyesi’nin hayata geçirdiği projesi, ilçedeki vatandaşların yüzünü güldürüyor. Milas Belediye Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü personeli, ilçe genelinde kapı kapı dolaşarak vatandaşların şikayet ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.

Örnek sosyal sorumluluk projesinin hayata geçirildiği Kasım ayından bugüne kadar geçen sürede ilçenin 132 mahallesinden her sokağına hatta her haneye girerek vatandaşların ihtiyaçlarına cevap veriliyor. Milas Belediye Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekibi, ziyaret ettiği ailelere öncelikle belediye hizmetleri hakkında bilgi veriyor, istek, öneri ve şikâyetleri not alıyor.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın talimatıyla halkın sorunlarının çözüme kavuşturulması amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında ekipler vatandaşlarla yüz yüze görüşüp, dilek, öneri ve şikayetleri not alıyor. Halkın taleplerini raporlayarak belediyenin ilgili birimlerine sunuyor. Acil çözüm bekleyen durumlar ise anında çözülüyor. Milas Belediyesi bu uygulama ile halkın büyük takdirini toplarken, birçok vatandaş ise belediye personelini karşılarında görünce hem şaşırıyor, hem de mutlu oluyorlar.

Bu haber toplam 771 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.