Kaptan Yavuz Sürücü Kursu Kırsalın Takımına Sahip Çıktı

Kaptan Yavuz Sürücü Kursu Kırsalın Takımına Sahip Çıktı
Muğla Kaptan Yavuz  Sürücü Kursu, Menteşe Yerküpe Spor Kulübü’ne sponsor oldu.  Muğla’nın Kavaklıdere İlçesi’nin amatör kulübü Menteşe Yerküpe...

Muğla Kaptan Yavuz  Sürücü Kursu, Menteşe Yerküpe Spor Kulübü’ne sponsor oldu.  Muğla’nın Kavaklıdere İlçesi’nin amatör kulübü Menteşe Yerküpe Spor Kulübü’ne destek olan Kaptan Yavuz Sürücü Kursu’nun sahibi Yavuz Benzer ‘şimdi birlik olma zamanı’ dedi.

Sinem Korkmaz

Muğla’nın Kavaklıdere İlçesi’nin amatör takımı Menteşe Yerküpe Spor Kulübü’ne bir destekte, Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde bulunan Kaptan Yavuz Sürücü Kursu’ndan geldi.  Yavuz Benzer İle bir araya gelen Menteşe Yerküpe Spor Kulübü oyuncuları ve Kulüp Başkanı Hüseyin Serim desteklerinden ötürü Kaptan Yavuz Sürücü Kursu’na  teşekkür ettiler.

Kaptan Yavuz Sürücü Kursu Kırsalın Takımına Sahip Çıktı

Muğla’nın kırsal takımına sahip çıktılar ifadelerini kullanan Kulüp Başkanı Hüseyin Serim, “ Yavuz bey kırsal bir takıma sahip çıktı. Yavuz bey bize destek olduğu ve sahip çıktığı için çok teşekkür ederiz. Sporun ve sporcunun yanında oldukları için ayrıca teşekkür ederim. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için olan spor kulüplerimizin ayakta durabilmesi için böyle iş adamlarının destekleri bizi çok mutlu ediyor. Kendisine minnettarız.” dedi.

Böyle güzel amaçlar için birlik olunması gerektiğini vurgulayan Kaptan Yavuz Sürücü Kursu Sahibi Yavuz Benzer, “ Böyle hevesli ve spora bağlı amatör kulüplere her zaman destek olunması taraftarıyım. Kırsalda bulunan bu spor kulüplerine her zaman inancımız ve desteğimiz tam olacaktır. Hüseyin Serim bey ve takımı ziyaretimize geldi bizi çok mutlu ettiler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Başarılarının devamını dilerim” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1963 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.