Karadenizliler Derneği’nden Vali Tavlı’ya ziyaret

Karadenizliler Derneği’nden Vali Tavlı’ya ziyaret
Muğla Karadenizliler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Muğla Valisi Orhan Tavlı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Haber MerkeziMuğla Karadenizliler Derneği...

Muğla Karadenizliler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Muğla Valisi Orhan Tavlı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haber Merkezi

Muğla Karadenizliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Celal Karakaş, Genel Sekreteri inşaat y. Mühendisi Temel Türkmen, Başkanvekili Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektör Danışmanı Osman Keleş, Başkan Yardımcıları Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Harun Üçüncü, Kardiyolog Yard. Doc. Dr. Oğuzhan Çelik, iş adamı Süleyman Reyhan ve iş adamı Özgür Bekçi,  iş adamı Orhan Tokdemir ve iş adamı Salim Demir, Vali Orhan Tavlı’ya yeni görevi için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Vali Tavlı ile dünya, ülke ve özellikle Muğla gündemi hakkında fikir alışverişinde bulunarak istişare yapan dernek üyeleri, randevu taleplerine olumlu dönüş yapıldığı için çok memnun olduklarını dile getirdiler.

Muğla Karadenizliler Derneği Genel Sekreteri Temel Türkmen, “Muğla Karadenizliler Derneği Muğlamızın etkin ve güçlü bir STK’sı olarak Muğlamızda bulunan tüm hemşerilerimiz bugüne kadar Muğlamız da görev yapan veya yapmakta olan tüm bürokratlarımız ile kurduğu beşeri ilişkiler ile, bürokratlarımızın Muğla ya yapmış ve yapacak oldukları hizmetler için destek olmuşlardır. Derneğimizin kuruluş felsefesinde, Muğla kültürü ile Karadeniz kültürünü kaynaştırarak, oluşacak sinerjiden Muğlamıza hizmet esastır. Muğla için üreten, Muğla için emek harcayan, Muğla için taş üstüne taş koyan, tüm Muğlalı hemşerilerimiz ile ayrımız gayrımız yoktur” dedi.

Bu haber toplam 927 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.